Черкащанам розповіли про цифрові рішення для вакцинації проти COVID-19

Черкащанам розповіли про цифрові рішення для вакцинації проти COVID-19

Уже в лютому в Україні розпочнеться перший етап вакцинації проти коронавірусу. Про це повідомила заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова.

Найближчим часом Україна отримає 117 тисяч доз вакцини компанії  Pfizer/BioNTech. Водночас у МОЗ анонсують старт інформаційного порталу з питань вакцинації проти COVID-19.

– МОЗ розробило цифрові рішення для проведення вакцинації проти COVID-19. Зокрема, йде робота над створенням окремого інформаційного порталу з питань вакцинації проти COVID-19.  Цей портал міститиме інформацію про вакцини, дорожню карту з визначеними етапами вакцинації, підходи до організації її проведення, тощо. Окрім іншого, цифровізація процесу вакцинації передбачає і відкриті записи на вакцинацію для громадян, – зазначила Кошова.

В Україні загалом працюватиме пів тисячі мобільних бригад, що здійснюватимуть вакцинацію. Перші 50 почнуть роботу вже цього місяця в усіх регіонах країни. Крім того, на початковому етапі буде розгорнуто 1500 кабінетів щеплень та 50 центрів у великих містах.

Нагадаємо, що для українців у цілодобовому режимі, 24/7, працює національний контакт-центр МОЗ за єдиним безкоштовним номером 0-800-60-20-19.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x