На Канівщині двох чоловіків вивели із задимленої квартири

На Канівщині двох чоловіків вивели із задимленої квартири

16 січня о 22:05 в селі Мартинівка на вулиці 206-ї Дивізії виникла пожежа у двоповерховому багатоквартирному житловому будинку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Загорання у квартирі на першому поверсі помітили сусіди, які відчули різкий запах диму в коридорі. Мешканці будинку зателефонували до Служби порятунку за номером «101», після чого увійшли до задимленої квартири, звідки вивели у безпечне місце 48-річного господаря.

Отримавши повідомлення про пожежу, на місце події оперативно прибув черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини, який о 23:15 пожежу локалізував, а о 23:42 повністю її ліквідував.

Вогнеборцям вдалося запобігти розповсюдженню вогню на сусідні квартири. Через сильне задимлення будинку бійці ДСНС працювали в апаратах на стисненому повітрі. Під час розвідки із задимленого помешкання вивели 57-річного товариша господаря. Чоловіків, які отруїлися димом, передали до рук працівників швидкої медичної допомоги, які доставили їх до районної лікарні.

Вогонь пошкодив матрац та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x