Найромантичніше свято: ідеї подарунків до Дня закоханих

Найромантичніше свято: ідеї подарунків до Дня закоханих

День святого Валентина – улюблене свято всіх закоханих, від якого віє романтикою, особистим щастям, затишком і теплом. Закохані обожнюють робити один одному невеликі презенти просто так, але на 14 лютого подарунок повинен бути особливим, цікавим і оригінальним.

 

Подарунки для жінок

Вибір подарунків для жінок досить різноманітний: ювелірні вироби, косметика, сертифікати в СПА- і салони краси, книги, різноманітні аксесуари, солодощі. Головне – в подарунках для дівчат – це романтична складова, тому обов’язково мають бути квіти або ж мила «валентинка».

 

Ювелірні прикраси

Рідко, яка жінка не любить прикраси. Це можуть бути вироби з коштовних металів, із каменями або вишукана біжутерія. Для подарунка на 14 лютого підходять сережки, браслети, ланцюжки, кулони і підвіски.

Дарувати дівчині, з якою не плануєте вступити в шлюб, каблучку не варто, оскільки вона буде асоціюватися з пропозицією вийти заміж. І навпаки − каблучки оригінального дизайну сподобаються дружині. До Дня закоханих в ювелірних магазинах знайдуться прикраси у вигляді сердечок, квітів, ніжних завитків.

 

Косметика, засоби догляду, парфумерія

Досить складно для чоловіка вибрати відповідний косметичний засіб, декоративну косметику, адже можна помилитися з типом шкіри, кольоровою гамою, текстурою тощо. Проте завжди затребувані кисті для макіяжу, щітки для масажу, засоби для прийняття ванн, душу. Нелегке заняття − вибір парфумерії.

Вирішить безліч проблем купівля сертифіката в магазині косметики. Дівчині можна подарувати те, чим вона вже користується, а розібратися в брендах допоможе інспекція її туалетного столика або косметички.

 

Аксесуари

Один із найбільш нескладних варіантів подарунка для дівчини або дружини. Їм завжди потрібні: окуляри, ремені, шарфи, рукавички, сумки і клатчі, гаманці. Головне, при виборі моделі враховувати стиль жінки. Так, для активних підійдуть моделі в спортивному стилі, а для тих, хто віддає перевагу класиці, вибирають вироби, які будуть актуальними завжди.

 

 

 

Солодкі подарунки

Здебільшого жінки полюбляють солодощі. Навіть ті, хто стежать за фігурою, не відмовляться 14 лютого від декількох смачних цукерок, шоколадки або шматочка торта. До свята ви зможете знайти солодощі оригінального дизайну, шоколад і печиво у вигляді серця, букети з цукерок або екзотичних фруктів. Здивувати свою кохану можна власноруч випеченим десертом: тортом, капкейками, печивом.

 

Сертифікати

Універсальний подарунок, який буде актуальним завжди, − подарунковий сертифікат, наприклад, у SPA-салон, косметичний кабінет, салон краси або на курс масажів. Можна подарувати коханій спільну фотосесію, квитки на концерт (театр, кіно), поїздку на вікенд або романтичну подорож на День святого Валентина. Жінкам сподобається можливість відвідати який-небудь майстер-клас чи тренінг. Екстравагантний подарунок − іменна зірка на небосхилі.

 

Гаджети та мобільні аксесуари

Цю категорію подарунків не можна назвати романтичною, але від нового смартфона або ноутбука не відмовиться 90 % жінок. До гаджетів можна підібрати аксесуари лише для жінок − з камінням, блискітками, хутром, цікавими принтами. У такому романтичному стилі роблять навушники, флешки, чохли і багато іншого.

 

Подарунки своїми руками, спеціальні подарунки

Сьогодні легко замовити вподобану річ з будь-якої точки світу. Деякі речі роблять навіть іменними, наприклад, постільну білизну зі спільними фото, парасолі, подушки, пледи, рамки для фотографій, шкатулки.

Інтимні подарунки − особлива стаття подарунків на День закоханих: еротична білизна, секс-іграшки, стриптиз від коханого. До інтимних подарунків можна віднести і романтичне побачення.

Не завжди для цього вибирають дах хмарочоса або елітний ресторан, можна зробити унікальним навіть побачення вдома. Надовго запам’ятається коханій і політ на повітряній кулі, в кабіні вертольота/літака, стрибок з парашута, прогулянка верхи або в лімузині.

Особливо цінуються подарунки своїми руками на Валентинів день, адже навіть в дрібничку було вкладено частинку душі. Найдоступніші варіанти − саморобні воскові свічки, листівки-валентинки.

 

Подарунки для чоловіків

Чоловікам найбільше сподобаються прагматичні подарунки, ніж романтичні, тому зробити подарунок на День закоханих чоловікові не складно. Йому буде приємно навіть, якщо ви просто візьмете організацію святкування 14 лютого в свої руки.

 

Прикраси та аксесуари

Вибір прикрас для чоловіків не радує різноманіттям, в основному це браслети та ланцюжки, рідше підвіски і каблучки, запонки, затискачі для краваток з коштовних і напівкоштовних металів. Чоловікові можна подарувати нову перстень із гравіюванням, для себе і хлопця підбирають парні прикраси у вигляді половинок сердець.

Аксесуари, на які слід звернути увагу: шкіряні ремені й портфелі, портмоне, ключниці, затискачі для купюр, картхолдер, тревел-кейси, стильні оправи для окулярів або сонячні окуляри, обкладинки для документів, годинник відомих марок.

Як подарунок на День закоханих підійдуть аксесуари для мобільних телефонів, чохли, утримувачі телефону в авто, підставка для кухлів з USB-хабом, мініатюрний пилосос для клавіатури, компактний холодильник для охолодження баночки з напоєм або настільний кондиціонер.

 

 

Одяг та білизна

У тренді − романтичні принти і спеціальні написи, які наносять на будь-які предмети одягу: спідню білизну, футболки, сорочки, халати, піжами і навіть шкарпетки. А ось чоловік оцінить подарунок у вигляді нової сорочки або светра, джинсів, туфлів.

 

Парфумерія і косметика

У XXI столітті чоловіки стежать за своєю зовнішністю не менше за жінок. Тому варто звернути увагу на косметику для догляду для обличчя і тіла, сертифікати в SPA, масажні та косметичні салони, салони краси. Безпрограшний варіант − улюблений парфум.

 

Сертифікати, квитки

Жінки не помиляться, якщо подарують на День святого Валентина сертифікат в барбершоп, курс екстремального водіння, кілька годин у клубі віртуальної реальності, абонемент у спортзал або басейн. Якщо незабаром очікується концерт улюбленої групи/виконавця, то квиток на захід стане найкращим подарунком.

 

Подарунки своїми руками, спеціальні подарунки

Багато жінок умільці і цілком зможуть щось зв’язати, зшити. В інтернеті знайдеться безліч ідей штучок hand-made, які легко зробити в домашніх умовах. Сподобається чоловікові десерт, приготований коханою власноруч: торт, капкейки, маффіни.

 

 

Що ще можна подарувати коханим? Ловіть ідеї:

 

  • парні чашки для закоханих;
  • шоколадні листівки;
  • солодкі набори;
  • креативні подушки;
  • маски для сну з несподіваними написами;
  • чай або кава в красивій упаковці;
  • планери і щоденники;
  • подарункові набори;
  • поясні сумки;
  • пауербанки і чохли для телефонів;
  • інтер’єрні картини.

 

Що не можна дарувати на День закоханих

Існує низка подарунків, які не прийнято дарувати зовсім.

  • Годинники, подарунки зі скла, шарфи, рукавички − до розставання;
  • Капці, рушники − до хвороб;
  • Дзеркала − привертають біди і нещастя;
  • Гострі предмети − несуть негативну енергію;
  • Прикраси з перлами − до вдівства;
  • Подарунки із зображенням птахів − до неприємностей;
  • Алкоголь − проблеми зі здоров’ям.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x