Гороскоп від “Нової Доби” на День Святого Валентина

Гороскоп від “Нової Доби” на День Святого Валентина

Овен

День закоханих мине емоційно. У вас коливатиметься бажання між кількагодинними обіймами з коханою людиною та вирішенням суперечливих моментів у стосунках. Спробуйте стримувати негативні емоції та насолоджуйтеся романтичною атмосферою. Овни дуже легко закохуються, однак у стосунках нерідко вдаються до контролю та  домінування. Іноді таргани в їхній голові дивуються тому, що відбувається.

Аби влаштувати справжнє незабутнє свято, по-перше, запасіться терпінням і не реагуйте на емоційні сплески. А по-друге, зберіть в цей день усе, від чого ваш Овен отримує справжню насолоду.

 

 

Телець

14 лютого подарує Тельцям задоволення та ніжність. Спільно з партнером ви створите особливий атмосферний вечір, який довго згадуватимете. Самотнім представникам знаку варто актуалізувати плани і окреслити способи досягнення цілей. Якщо сім’я поки не ваш пріоритет, то в 2021 році нетворкінг подарує не лише фінансовий прибуток, а й романтичні переживання.

Якщо ви плануєте потішити Тельця на День закоханих, то зверніть увагу, що здебільшого вони гурмани та естетики, які сприймають світ через дотики. Вони будуть раді не лише смачній їжі, а й тактильним подарункам.

 

 

Близнюки

День святого Валентина для Близнюків мине в турботах про сім’ю. Рутина і робота захоплять всю їхню увагу. Але до вечора представники цього знаку зможу налаштуватися на романтичну хвилю. Близнюкам без пари зірки приготували цікавий вечір, якщо вони проведуть його не вдома і будуть відкриті новому.

Представники цього знаку Зодіаку ерудовані і допитливі. Якщо хочете їх підкорити, то спробуйте захопити чимось новим і незвіданим. Але не забувайте про комфорт і краплю романтики в цьому сюрпризі.

 

 

Рак

Раки «розчиняться» у своєму партнері і будуть пливти по хвилі його бажань. Адже найголовніше для цих знаків Зодіаку – сімейна гармонія. Багатьох Раків чекають подарунки, про які вони довго натякали. Нарешті, сигнал дійшов до адресата.

Якщо ви хочете порадувати представників цього знаку, то створіть вдома романтичне гніздечко. Раки затяті домосіди і оцінять час, проведений в улюбленому місці з близькою людиною.

 

 

Лев

Лев отримає на День усіх закоханих подарунки і міцні обійми. Представники цього знаку дуже цілеспрямовані, і швидше за все заздалегідь повідомили партнеру, як хочуть провести 14 лютого. А хто все запланував і проконтролював, той і отримає бажане.

Леви без пари не будуть нудьгувати в цей день. Традиційно вони знайдуть, чим зайнятися: незвичайні майстер-класи, побачення наосліп… Спробуйте все, що душа просить. Цей день створений для вас.

Якщо ви хочете порадувати Лева, то даруйте йому увагу та турботу аж до світанку. Вони люблять коштовні подарунки і захоплення їхньою натурою. Візьміть кермо влади на себе, але не забувайте, що Лев у вашій парі завжди буде думати, що він головний.

 

 

Діва

День святого Валентина перетвориться в довгоочікуваний день відпочинку і турботи. Вас огорнуть увагою і будуть намагатися вразити чимось особливим. Квіти, вишукані страви та омріяні подарунки вже приготовані. Самотні представники знаку зможуть в цей романтичний день насолодитися улюбленими хобі, музикою або спілкуванням із друзями. 14 лютого не подарує вам знайомства з майбутнім чоловіком. Але завтра буде ще одна доба.

Аби вразити Діву, постарайтеся зробити акцент на вишуканості. Вони витончені натури і будуть раді побачити, почути і спробувати щось прекрасне. Здивуйте їх і Діви запам’ятають День усіх закоханих надовго.

 

Терези

У цей день на представників цього знаку чекає великий успіх. Усе відбуватиметься так, як вони побажають. Але не грайте з долею, будьте обережні у висловлюваннях.

Якщо ви хочете вразити цей знак Зодіаку, то приготуйтеся зробити широкий жест. Краса, масштабність і безкорисливість вашого вчинку або сюрпризу їм запам’ятається на довгі роки.

 

 

Скорпіон

У День усіх закоханих Скорпіони будуть купатися в любові та увазі. Ті, хто в парі, насолодяться вечором зі своїм партнером, і будуть цілий день налаштовані на романтику. Ті, хто ще шукає свою людину, спробують наповнити день незвичними емоціями. 14 лютого – сприятливий день для активних занять спортом і пошуку нового хобі.

Якщо ви хочете підкорити Скорпіона, то пам’ятайте, що вони обожнюють екстрим і нові враження. Ваш партнер буде в захваті не від домашніх посиденьок за келихом вина і переглядом фільму, а, наприклад, від спонтанної поїздки в інше місто.

 

 

Стрілець

Стрільцям доведеться зробити вибір. Прислухайтеся до себе і вирішіть, чи справді ця людина важлива для вас. Можливо, пора рухатися далі? День святого Валентина не буде простим вечором і перетворитися на серйозну розмову по душах про майбутнє і теперішнє.

Якщо ви хочете порадувати Стрільця, то зробіть щось разом. Це може бути майстер-клас, приготування їжі для вечері, спільна фотосесія. Стрільці люблять розділяти емоції з близькими людьми.

 

 

Козеріг

Противники свята повністю присвятять день собі. Забути про рутину і справи і насолодитися вечором наодинці – що може бути краще. Козеріг – знак консервативний і цілеспрямований. Перевірена романтика – ось чого їм хотілося б.

Вони оцінять, коли дізнаються як багато значать для партнера. У цьому аспекті важливими для представника знаку також є дібрані фільми, місця або музика. Але будьте обережні, розлютити Козерога просто. Вони не люблять сюрпризи. Якщо приготували щось особливе, краще натякнути і попередити про дрес-код заздалегідь.

 

 

Водолій

День всіх закоханих для Водоліїв буде особливим. Якщо ви чекаєте зізнання, то швидше за все почуєте довгоочікувані три слова. Тих, хто в пошуку пари, чекають нові цікаві знайомства.

14 лютого зустрічі не будуть випадковими, придивіться до інших уважніше. Водолії – енергійні і творчі люди. Вони обожнюють незвичайні подарунки і вечірки. Якщо готуєте сюрприз для них, то забудьте про стандартні ідеї.

 

 

Риби

Вас чекають суцільні сюрпризи. Колишній партнер з’явиться на порозі з квітами, вибаченнями і клятвами в коханні. Але не піддавайтеся цим чарам. На вас чекає інша доля з прекрасною людиною.

Риби люблять піклуватися. І швидше за все готують подарунок або романтичний сюрприз. Дайте їм можливість продемонструвати цей бік їхньої особистості. Але і не забудьте самі купити щось гарне для свого партнера.

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x