На Звенигородщині сімейна сварка завершилася вбивством

На Звенигородщині сімейна сварка завершилася вбивством

Побутова сварка на Звенигородщині закінчилась жорстоким убивством. Слідчим відділом Звенигородської поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років за гратами. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення від 25-річної мешканки одного із сіл району, що її співмешканець вбив її 23-річного брата. Подію було зареєстровано, на місце негайно виїхала слідчо-оперативна група.

По прибуттю на подвір’ї будинку поліцейські побачили труп чоловіка з багатьма ранами голови. Заявниця повідомила, що після спільного вживання алкоголю у її 22-річного співмешканця виник конфлікт з її братом. Зловмисник взяв у руки сокиру та вдарив нею родича по голові, після чого викинув сокиру у вигрібну яму та пішов у невідомому напрямку.

За декілька хвилин правоохоронці затримали підозрюваного на одній із вулиць села. Як з’ясувалося, чоловік раніше вже притягувався до відповідальності перед законом.

Зловмисник у вчиненому зізнався.

Як зазначив заступник начальника ГУНП Валентин Кожухівський, cлідчим відділом Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x