Черкаські підприємці напрацьовували пропозиції щодо розвитку малого та середнього бізнесу

Черкаські підприємці напрацьовували пропозиції щодо розвитку малого та середнього бізнесу

У Черкаській ОДА 9 лютого відбулося чергове засідання робочої групи Регіональної ради підприємців в Черкаській області “Міжрегіональної співпраці, законодавчих ініціатив та податкового законодавства”. Про це інформують у Черкаській ОДА.

Підприємці області в чергове зібралися за участі заступника голови ОДА Романа Карманніка, щоб обговорити зміни до законодавства щодо розвитку малого та середнього бізнесу.

 

Під час засідання члени робочих груп при координаційній раді з питань сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, яка діє при Офісі Президента України, ознайомили присутніх про проведені ZOOM наради за участю заступників Міністерства економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства фінансів України, представників Державної податкової служби та інших експертів з питань розвитку малого підприємництва.

 

На засіданні робочої групи були розглянуті та напрацьовані пропозиції  щодо внесення змін до трудового законодавства, ринкового нагляду та введення реєстраторів  розрахункових операцій.

Свої пропозиції підприємці нададуть на розгляд робочих груп при координаційній раді з питань сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, яка діє при Офісі Президента України, під час чергових ZOOM нарад.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x