Золотоноша прийматиме Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики

Золотоноша прийматиме Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики

22 січня у спортивному залі третьої школи стартує турнір юних майстрів художньої гімнастики «Зимова чарівниця». У змаганнях, що мають статус всеукраїнських, візьмуть участь спортсменки з різник куточків країни в категорії U-13. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

Організатори – черкаська ДЮСШ «Олімпія», місцеві спортклуб «Профіспорт» і дитячо-юнацька спортивна школа, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Золотоніського міськвиконкому.

Переможців визначатимуть за найбільшою кількістю балів у кожній віковій групі. В особистій першості зважатимуть на підсумок у багатоборстві за категоріями. Гімнастки, які посядуть 1-3 місця у вікових групах та підгрупах, отримають медалі, дипломи та призи. Хоча й без уваги організатори обіцяють не лишити жодного учасника змагань.

Розпочнеться форум о 10:00 із суддівської наради та офіційного відкриття. Далі протягом дня на глядачів чекатимуть змагання, а згодом – показові виступи та церемонія нагородження переможців. Офіційні заявки на участь у змаганнях надаються безпосередньо до головної суддівської колегії на нараді представників 22 січня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x