У Черкасах двоє молодиків побили патрульних

У Черкасах двоє молодиків побили патрульних

Інцидент стався на вулиці Чигиринській у ніч на 16 лютого. Про це інформує пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Небайдужі громадяни повідомили в поліцію про те, що за кермом автомобіля КІА ймовірно, нетверезий водій. Транспортний засіб патрульні зупинили на вулиці Чигиринській.

У салоні авто перебували двоє місцевих жителів, 1980 та 1990 р. н. Вони поводились неадекватно, нецензурно лаялися в бік інспекторів та почали шарпати за формений одяг.

У відповідь поліцейські застосували фізичну силу й кайданки. Правопорушників доправили до Черкаського наркологічного диспансеру для проведення медичного огляду на стан сп’яніння.

У приміщенні медичного закладу чоловіки заподіяли патрульним тілесних ушкоджень. У результаті працівників поліції госпіталізували до 3-ї міської лікарні.

Слідчі управління ГУНП в Черкаській області здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного заподіяння працівникам патрульної поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (згідно з ч. 2 ст. 345 КК України) карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x