В Умані школярки отруїлися медикаментами

В Умані школярки отруїлися медикаментами

Школярка отруїлася пігулками і потрапила до Уманської дитячої лікарні 17 лютого. Про це повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР Ірина Назарок журналістам “Нова Доба”.

За її словами, ще одна дівчинка потрапила до лікарні з отруєнням. Причину з’ясовують. Обидві школярки зараз перебувають під наглядом медиків.

Речниця поліції Черкащини Зоя Вовк зазначила, що поліція Уманщини встановила, що ймовірною причиною отруєння стало непорозуміння в родині та проблеми в коханні. Дівчата, які потрапили в лікарню, виявилися однокласницями.

– Дівчата у стабільному стані, їхньому життю нічого не загрожує. Зараз ними займаються медики, – зауважила Зоя Вовк та додала, що коли надійшло повідомлення про інцидент у поліцію, то одразу розпочали перевірку всіх наявних відомостей. Кіберполіцейські промоніторили сторінки в соцмережах та перевірили, чи не належать дівчата до челенджів чи груп. Ця інформація не підтвердилася.

– З’ясувалося, що в однієї дівчинки є непорозуміння в родині та коханні. Таким чином подруги вирішили привернути до себе увагу близьких, – сказала Вовк.

За словами речниці поліції, ситуація взята під контроль правоохоронцями. Із дівчатами працюють психологи. Завтра в уманських школах відбудеться низка заходів, під час яких представники ювенальної превенції проведуть роз’яснювальні роботи, аби запобігти повторенню подібних випадків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x