Організована група наркоторговців збували на Черкащині заборонені речовини

Організована група наркоторговців збували на Черкащині заборонені речовини

Затримана організована група наркоторговців у складі п’яти осіб, які на території Черкас та Канева перевозили, зберігали та збували наркотичні речовини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

За місцями їхнього проживання проведено обшуки, за результатами яких виявлено та вилучено значну кількість речовини рослинного походження зеленого кольору, яка зберігалась у мішках, коробках та відрах, порошкоподібну речовину та була розфасована у поліетиленові пакетики великих розмірів, а також частково – у фольгові згортки, яких було віднайдено більше 60, електронні ваги, колби, ложки, інші предмети із нашаруванням порошкоподібної речовини, патрони різного калібру, ножі та інші предмети злочинної діяльності.

Окрім того, в помешканні одного із затриманих виявлено обладнання й засоби, призначені для виготовлення амфетаміну, а в гаражному приміщенні, яке він орендував, – пакети з речовиною коричневого кольору, 18 полімерних каністр з рідинами, пляшки, відра та бочки з рідинами, протигази, 2 саморобні механічні мішалки, гофрований шланг із пластиковою кришкою. За попередніми висновками експертів таке обладнання та сировина може використовуватись для виготовлення психотропної речовини – мефедрон.

Органом досудового розслідування в суді ініційовано обрання всім затриманим запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Ухвалами слідчих суддів тримання під вартою застосовано щодо 3 підозрюваних. Іншим двом обрано запобіжні заходи у виді цілодобового домашнього арешту.

Наркотики

Організована група наркоторговців

Організована група наркоторговців

Організована група наркоторговців

Читайте також, як у Черкасах розікрали бюджетні кошти на ремонті Апеляційного суду

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x