Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Час виявити ініціативу в професійній сфері. На деяких представників знаку очікує вигідна пропозиція — зірки рекомендують діяти швидко, аби не втратити найкращу можливість. Незайвим цього дня буде замислитися про стратегії й інструменти отримання пасивного доходу.

 

 

Телець

До початку березня час може тягтися повільніше, ніж зазвичай, але в подальшому темп життя прискориться. Докласти зусиль для нового виду діяльності? Обрати новий вид спорту? Реалізувати власний бізнес-проєкт? Що б не захотілося зробити, обставини сприятимуть вашим починанням.

 

 

Близнюки

Для представників цього знаку вівторок може виявитися переломним у багатьох сферах. Ймовірною є поява впливового партнера, який готовий підтримати задуманий бізнес-проєкт. В особистому житті теж може трапитися знакова зустріч, яка започаткує роман, що надовго запам’ятається.

 

 

Рак

Останній зимовий тиждень подарує відчуття повного комфорту і стабільності, як внутрішньої, емоційної, так і зовнішньої. Може здатися, що світ навколо завмер і абсолютно нічого не відбувається. Зірки радять скористатися цим гармонійним періодом для відпочинку. Наприкінці робочого дня обов’язково прогуляйтеся людними вуличками.

 

 

Лев

Вдалий день у всіх сферах — особливо, якщо цілі чітко окреслено і шлях до них розпочато. Справи будуть добре вдаватися: несподівано знайдуться потрібні люди та з’явиться необхідна інформація. Ті представники знаку, хто дослухається до власної інтуїції, отримають відповіді на запитання, які давно турбують.

 

 

Діва

Вівторок подарує Дівам чудовий настрій. Усі труднощі ви обійдете з легкістю і зможете завершити день в гарному настрої. Доба будуть наповнена радісними емоціями. Вільний від роботи час проведіть наодинці. Цей час сприятливий для роздумів про майбутнє. Більше часу приділяйте новим та незабутнім відчуттям.

 

 

Терези

Представникам водної стихії вівторок запам’ятається яскравими подіями в особистому та сімейному житті. Пропозиція руки і серця, рішення про вступ у шлюб, поява дитини — усе це буде можливим наприкінці зими. Зокрема, останній тиждень лютого вдалий для придбання нерухомості, початку ремонту і переїзду.

 

 

Скорпіон

Як би дивно це не прозвучало, але настав час підбивати підсумки. У багатьох представників знаку знайдуться сфери, які зазнали змін за останні півроку, — саме тут і варто навести лад. Перегляд стратегії, перевірка актуальності цілей буде корисною практикою цього дня.

 

 

Стрілець

У вівторок вирішаться давно затягнуті справи, які стосуються документів і взаємодії з державними структурами. Ймовірно, трапиться нагода вирушити за кордон, а можливо, з’являться думки про еміграцію — і нині сприятливий час для перших кроків в цьому напрямі.

 

 

Козеріг

Сьогодні можуть з’явитися нові професійні обов’язки або цікаві захоплення, що потребують часу і сил. Спортивні навантаження в цей період зміцнять імунітет, підтримають здоров’я в цілому, а також додадуть наполегливості для досягнення поставлених цілей в усіх сферах життя.

 

 

Водолій

Водолії від роботи цього дня будуть отримувати задоволення. Усі поставлені завдання ви виконаєте добре. Представникам знаку буде приємно отримати похвалу від керівництва. Ймовірно, за свої старання ви отримаєте навіть премію, або ж навіть підвищення зарплати.

 

 

Риби

День для Риб буде неабияк насиченим. У вас відбудеться багато зустрічей, планів або робочих моментів. На Риб чекають тренінги, наради та відрядження. Показуйте іншим свої найкращі сторони. Працюйте сьогодні на повну, і вже наприкінці тижня будете собі за це дуже вдячними.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x