На Драбівщині – новий голова райради

На Драбівщині – новий голова райради

Відбулась позачергова 37 сесія Драбівської районної ради. Відповідно до статтей 55, 56 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на підставі письмових заяв, депутати достроково припинили повноваження голови районної ради Володимира Бута та заступника голови районної ради Романа Шевченка без припинення повноважень депутатів районної ради. Після голосування новим головою райради став депутат районної ради, директора Степанівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-днз» Володимир Дзега. Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті Драбівської районної ради.

За кандидатуру Володимира Дмитровича проголосувало 49 народних обранців із 58 присутніх. Таким чином, в результаті таємного голосування головою Драбівської районної ради обрано Володимира Дмитровича Дзегу.

Новообраний голова районної ради відповідно до Закону України \”Про місцеве самоврядування в Україні\” вніс кандидатуру депутата районної ради Тетяни Богославець для включення у бюлетень для таємного голосування на посаду заступника голови районної ради.

За результатами таємного голосування 43-ма голосами Тетяну Володимирівну Богославець обрано заступником голови Драбівської районної ради.

В ході роботи депутати районної ради також відповідно до статей 43,72 Закону України \”Про місцеве самоврядування в Україні\”, статті 34 Закону України \”Про місцеві державні адміністрації\” таємним голосуванням висловли недовіру голові Драбівської районної державної адміністрації Олександру Кузьмичу Савенку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x