На Черкащині госпіталізували чоловіка внаслідок бійки

На Черкащині госпіталізували чоловіка внаслідок бійки

Охоронець місцевої ферми завдав тілесних ушкоджень чоловіку на Катеринопільщині 18 лютого. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Про інцидент правоохоронців поінформував житель села Петраківка Катеринопільської ОТГ. Він розповів, що в сусідньому будинку відбувається бійка між чоловіками. Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження наніс 47-річний житель Маньківського району, який працював на місцевій фабриці охоронцем.

Правохоронці з’ясували, що чоловіки випивали, а пізніше між ними виник словесний конфлікт. У результаті один руками наніс тяжкі тілесні ушкодження іншому. 60-річного потерпілого ушпиталили до Катеринопільської центральної районної лікарні.

У скоєному правопорушник зізнався, його затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом відкрили провадження за ч. 1 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нині вирішується питання оголошення про підозру та обрання правопорушнику міри запобіжного заходу. На фігуранта очікує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x