Студенти ЧДТУ взяли участь у перегонах Wonder Rally

Студенти ЧДТУ взяли участь у перегонах Wonder Rally

У Черкасах стартував сезон Wonder Rally, у якому понад 50 екіпажів підкорювали круті віражі автоперегонів. Участь у змаганнях взяла команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну ЧДТУ, заручившись підтримкою декана факультету Миколи Підгорного.

Двадцять студентів кафедри долучилися до організації автомобільних ралі, що є неоціненним досвідом для майбутніх бакалаврів та магістрів транспортної галузі.

Студенти Денис Жирний та Віталій Гриценко під керівництвом завідувачки кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Людмили Тарандушки і викладачів повернули до життя старенький «Запорожець» та взяли участь в автоперегонах Wonder Rally. Денис Жирний, вправно кермуючи автівкою, продемонстрував високий рівень водійських здібностей та вправно проїхав необхідну ділянку траси.

– Щиро вдячний викладачам та студентам кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації за двомісячну кропітку підготовку транспортного засобу до змагань, завдяки якій наша команда продемонструвала чудові  результати під час автоперегонів, – зазначає декан факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну ЧДТУ Микола Підгорний.

Черкаський державний технологічний університет висловлює вдячність Автомобільному клубу «Черкаси» і його керівнику Андрію Яроменко за можливість долучитися до  автоперегонів Wonder Rally та пишається студентами-автомобілістами!

Нагадаємо, нещодавно в ЧДТУ спільно з волонтерами презентували проєкт «Мій телефонний друг».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x