Чигиринські рятувальники отримали комплекти бойового одягу

Чигиринські рятувальники отримали комплекти бойового одягу

В Чигиринському районному секторі Управління ДСНС України у Черкаській області було підбито підсумки службової діяльності за 2016 рік. В ході заходу рятувальник отримали 4 комплекти спецодягу. Про це „Нова Доба” дізналася в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Участь у нараді крім особового складу підрозділу та зонального куратора від Управління ДСНС, також взяв перший заступник голови Чигиринської районної ради Віктор Лисенко.

Під час наради були проаналізовані основні показники службової діяльності пожежно-рятувальної частини, а також визначені пріоритетні завдання на 2017 рік.

Підбиваючи підсумки роботи Віктор Лисенко подякував рятувальникам за високий рівень готовності та професіоналізм. Відмічаючи важливість оперативності та ефективності дій Віктор Борисович вручив рятувальникам 4 комплекти сучасного бойового одягу і спорядження.

У свою чергу, начальник районного сектору Управління ДСНС Олександр Лазаренко висловив слова подяки та запевнив, що особовий склад підрозділу розуміє свою відповідальність та поставлені завдання, тож і надалі буде робити усе можливе, аби люди в регіоні почували себе захищеними від надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x