Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Овни, ви й так бомба-ракєта-пушка-граната, а в четвер зірки підкинуть ще більше динаміки. Ну і, звісно, увімкнуть харизму на повну, аби іншим мало не здавалося. Представникам знаку лишається розслабитися і ловити кайф від запаморочливих інтрижок, уваги на роботі і купи вечірок. Ну хіба не мрія?

 

 

Телець

На початку дня в Тельців виникне бажання тотально оновитися. І це вартує того, аби поставити низку робочих завдань чи домашніх клопотів на «стоп». Зірки радять не гнатися за чужими ідеалами. Проаналізуйте поставлені цілі та збагніть, чого хочете від життя насправді. Лише щирі мрії дають позитивний ресурс та мають властивість здійснюватися.

 

 

Близнюки

Ух, Близнюки, хочете жити казково? Тоді грайте за високими ставками! Так-так, астрологи рекомендують спрямувати всі сили на грандіозні проєкти та перспективні знайомства, а ще – почати інвестувати гроші. Звучить ну дуже по-дорослому, але ж у вас і плани наполеонівські.

 

 

Рак

Зірки кажуть не поспішати, діяти повільно, але впевнено, виявляючи на кожному кроці обережність. Що це дасть? Крихітки, день мине без помилок, просто пьорфект! А непередбачувані події не лише змусять мислити позитивно, а ще радісно здивують новими можливостями. Лише подивіться на все під правильним кутом.

 

 

Лев

Царська енергетика і так обертається навколо вас. Камон, усі планети рахуються сьогодні лише для представників цього знаку. Кому як не Левав діставати всі зірки з неба? Не дивіться в бік дрібних конфліктів, інтриг – не царська справа. А от відмовитися від речей, що гальмують і пригнічують – пріоритетне завдання для Левів у четвер.

 

 

Діва

Діви, ви як не на коні, то на спорткарі! Чи треба нагадувати, що нові проєкти просто приречені на успіх?! Акцентуйте на своїх перевагах, це та фішка, яка зробить на нових впливових знайомих гарне враження. А після цього обирайте: хочете перетворити це загальне замилування в нову кар’єрну сходинку чи класну дружбу.

 

 

Зірки кажуть не поспішати, діяти повільно, але впевнено, виявляючи на кожному кроці обережність. Що це дасть? Крихітки, день мине без помилок, просто пьорфект! А непередбачувані події не лише змусять мислити позитивно, а ще радісно здивують новими можливостями. Лише подивіться на все під правильним кутом.

 

 

Терези

У пріоритеті, кажуть зірки, справи амурні та самоаналіз. Це найкращий час узяти перерву, зупинитися, перевести дух і відновити внутрішні сили. Ви вже давно прагнете кардинально змінити стиль життя, але для ефективності потрібно назбирати кругленьку суму. Вмикайте голову, у прямому сенсі! Інтелектуальна праця – ось ваша золота жила!

 

Скорпіон

Скорпіони, ви взяли курс на роботу та налагодження соціальних зв’язків. І не прогадали. Для початку треба проаналізувати свій кар’єрний шлях та пріоритетні цілі. Не переймайтеся і не поспішайте, вище голови не стрибнете. А от послідовно, вирішуючи завдання чи справи, до кінця лютого вже пишатиметеся успіхами.

 

 

Стрілець

Усе матеріальне тепер стало другорядним, а головне – сім’я та духовність. Зусилля Стрільців для зміцнення родинних взаємин вийдуть за межі можливого (як вам раніше здавалось), однак близькі люди оцінять. Пік насолоди від фіналу відбудеться наприкінці тижня, коли в душі пануватиме справжня гармонія.

 

Козеріг

Легкий емоційний переворот на початку доби змінить усе: розуміння себе, статусу чи стосунків. Відтепер Козероги стануть сміливими та активними персонами, які готові змінювати життя, кажуть зірки. Наприклад, починайте інвестувати гроші і збільшувати «заначку» для безтурботного майбутнього.

 

 

Водолій

Ваш настрій буде просто казковим, адже останній тиждень лютого наповнить серце духом авантюризму і терпкої ностальгії. Усе це надихне Водоліїв на створення романтичної атмосфери скрізь: на роботі, вдома чи просто на вулиці. Ух, гаряченькі 24 години. Але це не завадить вам, встигати виконувати купу нагальних завдань та почуватися на всі 100%.

 

 

Риби

Парадоксально, але факт: цього дня вам треба з головою поринути в рутинні справи. Для чого? Ну, по-перше, так швидше вдасться досягти омріяних цілей, а по-друге – у цей магічний спосіб закрутиться особисте життя. А затяті трудяжки взагалі наприкінці дня відчують спокій у душі та бажання вдосконалюватися.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x