„Черкаські Мавпи” поступилися в першому матчі Кубку України

„Черкаські Мавпи” поступилися в першому матчі Кубку України

У Черкасах відбувся справжній кубковий двобій, в якому зійшлися ледь не найбільш принципові суперники в Україні. Лише з незначним відривом гостям вдалося перемогти наших спортсменів. БК \”Черкаські Мавпи\” – БК \”Дніпро\” 80:81 (21:19, 19:19, 23:23, 17:20). Про це „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

„Черкаські Мавпи” вже зі стартових хвилин дали зрозуміти, що у „Дніпра” сьогодні легкої прогулянки не буде: молодий центровий Дмитро Скапінцев реалізував два двоочкових в ряд та завів власну команду. Далі вже дніпряни застосували жорсткий пресинг та зусиллями лідера команди Тімофеєнка зрівняли рахунок. В подальшому мавпи дещо додали в агресивності власних дій та завершили чверть лідируючи: 21:19 для господарів.

Старт другої десятихвилинки можна охарактеризувати лише одним визначенням: „Дніпро” влаштував справжній холодний душ для черкасців, коли двічі Ревзін та Загреба реалізували власні кидки та зробили ривок 7:0 і здавалося переломили хід гри. Максим Міхельсон одразу відреагував тайм-аутом, і це його команді допомогло. Вже за мить „Мавпи” перехопили ініціативу та відповіли власним ривком 9:0. За дві хвилини до завершення першої половини змусив вибухнути ПС Будівельник один з двох легіонерів мавп – Стейсі Девіс, який реалізував ефектний данк після перехоплення. Чверть же завершилася за рахунку 40:38 для господарів.

Другу половину активно та рівно розпочали обидві команди, а вже за декілька хвилин яскравий та видовищний відрізок продемонстрував Олександр Кольченко, дії якого дозволили „Мавпам” піти у відрив. Проте дніпряни з цим були не згодні та вчергове вирівняли гру. Надалі ж продовжилися гойдалки, переможцем з яких вийшла команда з „Дніпра”. 80:81 і на нас чекає цікавий матч-відповідь.

Свою наступну гру господарі паркету проведуть 26 січня в рамках Суперліги Парі-Матч: вдома черкасці спробують обіграти аутсайдера суперліги – \”Волиньбаскет\” з Луцька. „Дніпро” того ж дня на виїзді зустрінеться з непоступливим \”Кривбасом\”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x