На Черкащині СБУ попередила збут контрафактного алкоголю на понад 2 млн грн

На Черкащині СБУ попередила збут контрафактного алкоголю на понад 2 млн грн

Служба безпеки України викрила у Черкаській області підпільне виробництво оптових партій контрафактної підакцизної продукції сумнівної якості. Під час обшуків у ділків виявлено понад 10 тонн підготовленого до продажу сурогату на більше ніж 2 мільйони гривень за тіньовими розцінками. Про це інформують в управління СБУ у Черкаській області.

 

За попередніми даними слідства, нелегальний бізнес організували два комерсанти Черкащини. На території складських приміщень вони облаштували декілька підпільних цехів із виробництва фальсифікованого алкоголю із сировини невідомого походження.

Готовий «товар» ділки реалізовували під виглядом продукції відомих марок у різні регіони. Своїх клієнтів вони підшукували через інтернет та особисто доправляли контрафактний товар замовникам.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи із викриття правопорушення проводились спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Черкаській області за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x