На сайті міськради планують розробити кабінет депутата

На сайті міськради планують розробити кабінет депутата

Депутати Черкаської міської ради проголосували за внесення змін до регламенту під час позачергової сесії 25 лютого. Про це повідомляють журналісти «Нової Доби»

Як зазначила голова регламентної комісії Любов Майборода, віднині відділ ради видаватиме 15 примірників друкованих документів, які призначені для розгляду в комісіях, замість 42.

– Якщо депутат бажає отримати проєкт рішення у друкованому вигляді, то він повинен повідомити про це фахівців з відділу питань роботи ради, а також безпосередньо забезпечити цей процес. На кожну сесію виділяють 50 тисяч гривень на друк матеріалів. Потрібно раціонально використовувати кошти та готуватися до засідання використовуючи електронний документообіг , – зазначила Майборода.

Зокрема, комісія пропонує надавати порівняльну табличку під час внесення змін до рішення. У цьому випадку обранці зможуть проаналізувати наявність чи відсутність корективів у документі.

Також депутат Черкаської міської ради Павло Карась запропонував розробити кабінет депутата. У ньому можновладці можуть ознайомитися з проєктами рішень і здійснювати електронний прийом громадян.

Присутні підтримали обидві пропозиції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x