Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Занотовуйте правило п’ятниці і не відхиляйтеся від нього: головне, бути на позитиві! Так-так, доведеться слідкувати за своїми думками і бажаннями. Сьогодні в Овнів відбудуться зміни на краще, які треба завоювати. Станьте мудрішими та професійнішими, відповідальнішими і терплячішими, працелюбними й активними – так усі повороти долі будуть лише в радість. У представників знаку все вийде феєрично, лише дотримуйтеся режиму, відпочивайте та працюйте за графіком.

 

 

Телець

Гасло цього дня – не відкладайте на завтра все, що можна зробити сьогодні. Не переймайтеся, енергія і час для всіх завдань знайдуться. Тому зірки радять не «випадати» зі турботемпу, беріть на себе відповідальність та не забувайте про поступливість. Тельці, звільніть розум від застарілих установок, розширте межі і приймайте все нове. Прагніть до речей, які дарують «смачні» перспективи.

 

 

Близнюки

П’ятниця наче начепить на ніс Близнюків рожеві окуляри. Цікавості, допитливості, життєрадісності не буде меж. Із величезним переліком позитивних рис та позитивною енергією вам всі карти в руки. Грайте за своїми правилами і світ обов’язково підкориться! Головне, не піддавайтеся впливу людей з кардинально іншими поглядами. Цього дня класно зробити ставку на розум і логіку, позбувшись утопічних амбіцій та ідей.

 

 

Рак

Натхнення та позитивна енергія змотивують вас впевнено рухатися до своїх мрій. Не треба нічого боятися, будьте хоробрими крихітками. Аби все пішло, як по маслу, позбудьтеся стереотипів, будьте незалежними від зовнішніх суджень та оцінок. Свобода в діях і думках – ось девіз для Раків. Лише так успіх вируватиме в усіх сферах. Зірки кажуть, що цілеспрямованість та впевненість у собі – риси, які маст хев для Раків у п’ятницю.

 

 

Лев

Леви, останній робочий день тижня «розверне» ваші погляди в геть інакший бік. Виявиться, що життя під іншим кутом не лише можливе, а й дуже чудове. Наприклад, Леви завжди гіперактивні, а от сьогодні зірки трохи загальмують ваші пориви. Успіх наче вислизатиме, як тільки ви намагатиметеся спіймати фортуну. Час задля досягнення цілей здаватиметься довгим і виснажливим. Але це лише на перший погляд. Насправді ж, треба лише не надто активно демонструвати амбіції та братися за фінансово вигідні проєкти.

 

 

Діва

Діви, сьогодні ви продовжите перспективний і амбітний шлях, що розпочали ще на початку року. Зірки радять бути продуктивними, ефективними і послідовними у своїх діях крихітками. Це дозволить зробити ривок вперед або відчути гармонію і щастя в душі. П’ятниця, кажуть астрологи, подарує чимало випробувань долі і загадкових подій. Зміни в житті будуть стрімкі і несподівані, та не в поганому сенсі. Діви пірнуть у цей новий вир, якщо пожертвують звичною рутиною.

 

 

Терези

Терези, у п’ятницю потрібно ввімкнути турборежим, аби обігнати всі проблеми, конкурентів на роботі і суперників в особистому житті. Хай лише ошелешено дивляться вам вслід! Але будьте лялечками, робіть все максимально обережно, аби не нашкодити власній репутації. Завдяки підтримці Плутону та Урану, Терези відкриють «сплячі» таланти. Представники знаку обов’язково здивуються своїм можливостям і досягненням.

 

 

Скорпіон

Вищі сили забезпечать вам, мілахи, відчуття розслабленості і комфорту. Зірки допоможуть ухвалити правильні рішення та проаналізувати свої почуття. Такі потужні союзники не допустять, аби в п’ятницю Скорпіонів спіткали негаразди. Чи треба казати, що смак успіху солодко закрутить голову? А якщо навчитеся визнавати помилки у взаєминах з людьми, то ціни вам не буде. Добра усмішка, щирі емоції, легке виявлення уваги і ось вас можна записати в гуру комунікації.

 

 

Стрілець

Зірки дають пораду на мільйон: Стрільці, сьогодні цінуйте час, бо перебувати в моменті – не банальна фраза, а джерело вашого щастя. Кожен день намагайтеся планувати. Роботи буде так багато, але зважайте на свої сили. Особливо, якщо трапиться нагода продемонструвати творчі здібності – тоді викладайтеся на всі 100%. Адже талановиті люди – на вагу золота.

 

 

Козеріг

Зірки шепчуть Козерогу на вушко про ривок вперед. Головне, не хизуйтеся своїм его і виконуйте нагальні завдання на роботі без затримок. Перспективні і незвичайні речі беріть на озброєння. Ретельно обмірковуйте кожен крок і слово, аби не опинитися у незручному становищі. Уже з початку доби шалена мотивація від планет змотивує представників знаку зайнятися особистою трансформацією.

 

 

Водолій

Після важкого робочого тижня в будь-якій незрозумілій ситуації хочеться покричати та потупати ніжками. Однак аби не нервувати зірки радять у п’ятницю не йти напролом, а виявити чудеса дипломатії. Сприймайте дійсність без надмірного песимізму, адже впертість – не ваший сильний бік. А от терпіння і тайм-менеджмент 80-го рівня стане сьогодні корисним для представників знаку. Астрологи обіцяють справді щасливий, приємний і перспективний у всіх сенсах день. Творчість, кар’єрний ріст, сімейна ідилія – усі шляхи будуть відкритими для Водоліїв.

 

 

Риби

Риби, серйозно, вас і так можна назвати щасливчиками. Але, наче цього мало, тому сьогодні успіх стане вашим best friend. Це може розслабити, тож у моменти, коли щось йде не за планом, не варто різко змінювати лайфстайл і махати рукою на неприємності. Краще зберіться докупи, сила волі і розсудливість – рулять. Просто спостерігати за подіями не вийде, треба ще й брати в них активну участь. Ловіть свій шанс рішуче і без остраху, бо саме в п’ятницю доля підкине можливість розширити особисті межі, започаткувати власну справу і познайомитися із хорошими людьми.

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина

Дуже подобається гороскоп для Левів.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x