Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Овен

Овни, у понеділок намагайтеся якомога більше часу провести з коханою людиною. У лютому ви так багато працювали, що забули зовсім і про побачення, і про приємні сюрпризи…Час надолужувати згаяне. Романтична вечеря зі свічками, поїздка удвох, вечір обіймів, перегляд улюбленого серіалу – у кожної пари свій релакс, головне, щоб обом було комфортно!

 

 

Телець

На Тельців очікує період затишшя та спокою. Це ідеальний час, щоб залишитися наодинці зі своїми думками, проаналізувати почуття та бажання, а також розставити всі крапки над «і». У цей спосіб ви зрозумієте чого прагнете і хочете насправді. Не ухвалюйте важливих рішень, не рубайте з плеча, не піддавайтеся емоціям.

 

 

Близнюки

Близнюки, середина лютого подарувала вам справжнє почуття! Ви закохані, ми знаємо, але не варто втрачати голову зовсім. Не забувайте виокремити час і рідним, і роботі, і зустрітися з друзями на горнятко кави. Дивіться, щоб цей роман не витіснив з життя все те, чим ви так дорожили раніше. Не розчиняйтеся в одній людині, інакше можете втратити себе.

 

 

Рак

Раки, настав час додати трохи різноманітності у ваше життя з коханою людиною! Вигадайте, куди ви можете поїхати лише вдвох, візьміть квитки (нехай це буде навіть сусіднє місто або база відпочинку в лісі) і вирушайте в мініромантичну подорож. Поїздка буде корисною для стосунків і розпалить вогонь, якого вам обом не вистачає останнім часом.

 

 

Лев

На Левів очікує романтичний та пікантний день, який точно вас вразить. Із коханою людиною ви позбудетеся зайвих думок та зможете як слід відпочити. Спокій та гармонія – це найкращі ліки від усіх проблем. Ви разом проведете весело час, а кохана людина буде дуже задоволена. Наберіться терпіння, адже зовсім скоро у вашому житті відбудуться круті зміни!

 

 

Діва

Щось ви засиділися, Діви! Ви так багато працювали минулого місяця, що варто вже й перепочити. Збирайте валізу і вирушайте в подорож. Кордони, звичайно, ще здебільшого закриті, але в Україні стільки крутих місць, про існування яких ви і не підозрювали. Разом із коханою людиною впорядкуйте цікавий туристичний маршрут! Розвійтеся вдвох, насолоджуйтеся цією компанією, налаштуйтеся на позитив і ось побачите – згодом усе налагодиться.

 

 

Терези

Терези, настав час терміново приводити себе до ладу: зірки пророкують вам багато побачень у березні, тож потрібно бути всеозброєними! Відклали тортики, запаслися фруктами, качаємо сідниці, налаштовуємося на позитив і впускаємо у життя нових людей: хтось із нових знайомих стане хорошим другом, а дехто цілком може посісти важливе місце у серці назавжди.

 

 

Скорпіон

Скорпіони, та що ж ви на себе стільки всього звалили? Зупиніться! На вашій шиї вже немає й місця. Терміново позбудьтеся усього, що не приносить щастя. Такими темпами і зовсім забудете, як це – посміхатися. Ви все сподіваєтеся зустріти свою половинку…Але цього не станеться, якщо не поставите свої інтереси на перший план – на роботі, із друзями та батьками. Час трохи і собі приділити увагу, а то зачахнете зовсім!

 

 

Стрілець

Стрільці, настав ваш час любовних пригод! Понеділок подарує масу позитивних емоцій та палких зустрічей. Головне завдання – усе встигнути. Забудьте про серіали і лежання на дивані, сьогодні зірки пророкують купу крутих можливостей, відкриють двері, в які ви довго не наважувалися стукати. Тож не бійтеся ризикувати, ухвалювати спонтанні рішення і насолоджуватися подарунками, які вготувала для вас доля.

 

 

Козероги

У вас настав такий період, що всі інші знаки зодіаку буду заздрити! Так-так, Козероги, на вас чекають побачення у затишних кав’ярнях, поцілунки в найромантичніших місцях, пригоди і безліч приємних моментів. Цього дня вам можна абсолютно все: ухвалювати спонтанні рішення, погоджуватися на авантюри й підтримувати навіть найбожевільніші пропозиції друзів. Зараз сонце світить лише для вас! Ловіть момент, кайфуйте й насолоджуйтеся життям.

 

 

Водолій

На Водоліїв чекає несподівана зустріч із людиною, про яку ви вже давно не згадували. Але не буває нічого випадкового, особливо сьогодні – погодьтеся випити філіжанку кави, виокремте ці півгодини у своєму щільному графіку. Ось побачите, результат цієї зустрічі буде дуже приємним. У вас є шанс, нарешті, закохатися по-справжньому або обзавестися хорошим і вірним другом на довгі роки!

 

 

Риби

Згодом Риби зможуть кардинально змінити своє життя, що допоможе позбутися рутини, яка змушує вас почуватися самотніми. Зміни будуть настільки приємними, що ви забудете всі минулі образи і будете насолоджуватися сьогоденням. Астрологи радять більше часу приділяти другій половинці, і тоді стосунки будуть робити вас щасливішими.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x