У Сахнівці привітали почесну ювілярку

У Сахнівці привітали почесну ювілярку

2017 рік для освітян Черкащини є особливим, адже здійснюватимуть вони свою роботу цьогоріч під зіркою видатного педагога, народного вчителя, вчителя дитиноцентризму, гуманізму Олександра Антоновича Захаренка.

А 20 січня в Авторській О.А. Захаренка школі с. Сахнівки на родинному святі вітали з 80-річним ювілеєм дружину Олександра Антоновича Віру Петрівну, яка завжди супроводжувала його сподвижницьку працю на благо розбудови освітянської галузі, навчання та виховання молодого покоління. До привітань на адресу ювіляра долучилися рідні, близькі та колеги. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» написав начальник Управління освіти і науки ЧОДА Валерій Данилевський.

У Сахнівці привітали почесну ювілярку

Дякуючи за довгі роки невтомної звитяжної праці, чуйне добре серце, від імені обласної влади начальник Управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський вручив ветерану педагогічної праці Вірі Петрівні Захаренко ювілейну відзнаку «200 років з дня народження Тараса Шевченка».

На святі присутніх пісенними дарунками вітав місцевий аматорський колектив «Дівочі гори».
Родинне свято, що стало доброю традицією сахнівської школи, було сповнене теплими словами пошани на адресу Захаренків, Віри Петрівни та Олександра Антоновича.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x