У Черкасах відбувся благодійний турнір на підтримку ГО “Сонячні діти”

У Черкасах відбувся благодійний турнір на підтримку ГО “Сонячні діти”

У спортивному комплексі “Сокіл”, що на “Черкаси-Арені” відбувся благодійний футзальний турнір з футзалу на підтримку ГО «Сонячні діти Черкащини». Про це повідомляють на сайті “Черкаський Спорт”.

Захід відбувся за ініціативи МСК “Дніпро”, Благодійної організації “Чемпіони по житті” та підтримки таких футзальних команд як “Майфон”, “Черкасиобленерго”, “Карбон” та “Цетус”. Загальна сума внеску команд склала 30 тисяч гривень. Кошти було передано ГО “Сонячні діти”

В першому півфіналі зустрілись Майфон та Черкасиобленерго. Обленерго забивши в кожному таймі двічі впевне переміг. Майфон відповів лише один раз. Кінцевий рахунок зустрічі 4:1.

У другому півфіналі зійшлись Цетус та Карбон. Два швидкі м’яч від Проценка вирішили хід зустрічі. Хоч Цетус і намагався відповідати, але Карбон підсилившись низкою молодих гравців МСК Дніпро здобув впевнену перемогу з рахунком 6:2.

Матч за 3 місце видався неймовірно напруженим. Цетус та Майфон на двох в першому таймі забили 8 м’ячів і пішли на перерву з нічійним результатом. Та варто зазначити що Майфон весь час був у ролі наздоганяючих.

Другий тайм у ролі наздоганяючих був Цетус, два швидкі м’ячі і крапка від Авер’янова на останній секунді. Рахунок зустрічі 7:5. Майфон посідає 3 місце.

Фінальна гра була мабуть найспекотнішою, 2:1 після першого тайму протрималось до кінця зустрічі. Переможцем турнір стали Черкасиобленерго, друге місце відповідно посів Карбон.

Після завершення матчів відбулось нагородження команд та своєрідний анонс наступного турніру, цього разу МСК Дніпро та благодійний фонд “Чемпіони по житті” планує допомогти ветеранам спорту. Дату, час та місце проведення турніру всі охочі зможу дізнатись на нашому сайті.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x