Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Весна закрутить так, що вівторок нагадуватиме американські гірки. Зранку душа співатиме від щастя, а в другій половині дня позитивний настрій та енергія раптом зникнуть. Атракціон ще той, але все ж добову порцію насолоди можна отримати. Тримайтеся якомога далі від інтриг та авантюр, а на роботі створюйте вигляд працьовитої бджілки і все буде чудово.

 

 

Телець

Тельці, «розігрівайтеся» після зимової сплячки і беріть курс на комюнікейшн: частіше спілкуйтеся з новими людьми і веселіться в компанії друзів, активно шукайте кохану людину чи активно поліпшуйте сімейні взаємини. Зірки говорять, що цього дня загадковість та пасивність представникам знаку ні до чого.

 

 

Близнюки

Хто нещодавно говорив, що весна – це новий старт? Напевно Близнюки. Авантюрні крихітки у вівторок підуть по головах, аби досягнути омріяних цілей. Ваші впевнені кроки позитивно вплинуть на рідних, друзів та колег. Задуми легко здійсняться без значних втрат. До того ж є шанс зустріти одночасно споріднену душу та ділового партнера. Хіба не круто?!

 

 

Рак

Ммм, настала довгоочікувана романтична пора як пише календар! Вівторок для Раків буде ну дуже мрійливим і сентиментальним днем. Зірки говорять, що це сприятливий час творити, закохувати і відбиватися від натовпу шанувальників. Представники знаку дивуватимуть інших харизматичним і чуттєвим амплуа. Спрямуйте цю чудову енергетику на висловлення щирих почуттів коханій людині та близьким.

 

 

Лев

Нові таланти допоможуть вирватися вперед і стати кращою версією себе. У вівторок Леви будуть активні і діяльні. Заняття спортом додадуть сил і енергії представникам знаку. Шалена хвиля мотивації та душевних пошуків позитивно вплине на ваш внутрішній стан позитив: Левам захочеться кардинально змінити професію та робити божевільні вчинки. Не стримуйте бажання, адже ідеї набудуть чудової форми.

 

 

Діва

Мегамозок – це про Дів цього вівторка. Здається, представники знаку генерують ідеї швидше, ніж Гугл. Це саме той енергетичний заряд, який не можна профукати! Багато поїздок, спілкування, проєктів – у душі приємна гармонія, яка дозволить вирішувати рутинні справи в блискавичному темпі. Головне не поспішайте, адже в цьому випадку йдеться не якість, а не перегони.

 

 

Терези

Фокус на особисте життя і соціалізацію – ось ваш рецепт успіху на день. Не робіть кардинальних та необдуманих кроків задля успішного кар’єрного зростання. Нащо так напружуватися, якщо є спокійніші і легші шляхи, тільки роззирніться. Ба більше, зірки пророкують багато грошенят у кишенях Терезів. Весна розпочнеться ідеально!

 

 

Скорпіон

Крихітки, навесні треба вчитися чогось нового та позбуватися негативу. Для вас секрет полягає в реалістичному погляді на життя, умінні керуватися емоціями та тактовному спілкуванню з іншими. Уникайте імпульсивності та необдуманості у вчинках, не вибухайте, як динаміт. Якщо задуме не вдається – зробіть «чистку» в близькому колі.

 

 

Стрілець

Весна надихає змінити ставлення до виявлення романтичних почуттів. Астрологи зазначають, що з першим теплом дуже важливо розпалити новий вогонь у стосунках з коханою людиною чи взаєминах із шанувальниками. Робота і здоров’я теж будуть у пріоритеті цього вівторка. Тож для Стрільців небесні світила виокремили три сфери, які варто вдосконалити.

 

 

Козеріг

Козероги, не знаємо, що ви напланували, але зірки кажуть, що доба буде присвячена сім’ї. Усі розмови будуть переважно про сімейні справи. Ну а як інакше? Партнер теж хоче частку належної уваги. Зате наприкінці вівторка представники знаку стануть активнішими і потрошку уявлятимуть себе Наполеоном.

 

 

Водолій

Добре це чи ні, але Водолії втратять голову від грошей і способів примноження доходу. Не дивно, що вівторок готує можливості для зміни роботи, підвищення чи додаткового заробітку. Та не все про гроші. Це ідеальний час для спілкування з друзями, необтяженої правилами романтики. Пірнайте у весну з головою!

 

 

Риби

Ух, ну ви й прекрасні штучки! Цей магнетизм впевненості і любові до себе, яким так і віє від вас, зводитиме з розуму всіх навколо. Уміння презентувати себе з найкращого боку змушує лише захоплюватися! До середини дня занурюйтеся в самоаналіз, аби підготуватися для тріумфального виходу.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x