Багатодітна черкащанка отримала звання «Мати-героїня»

Багатодітна черкащанка отримала звання «Мати-героїня»

46-річна жителька Черкас Катерина Родная отримала почесне звання «Мати-героїня». Посвідчення та нагрудний знак жінці вручив міський голова Анатолій Бондаренко другого березня. Про це інформують у департаменті соцполітики.

Катерина Родная народилася 4 грудня 1974 року в Черкасах, де нині проживає із сім’єю. Після навчання у Черкаській загальноосвітній середній школі №5 у 1992 році вступила до Черкаського комерційного технікуму. У 1995 здобула спеціальність «Технологія громадського харчування» за кваліфікацією «Технік-технолог».

Після закінчення технікуму залишилася працювати в цьому ж навчальному закладі на посаді секретаря учбової частини. Із 2011 року повністю присвятила себе вихованню малюків. Черкащанка народила шестеро дітей, п’ятеро з яких вже досягли восьмирічного віку.

Найстаршій доньці Ані – 18, нині вона здобуває освіту в Черкаському державному бізнес-коледжі за фахом «Економіка». Наймолодшій Євгенії – сім. Інші дітки Іван, Олександра, Тетяна та Марія навчаються в колегіумі «Берегиня».

– Часом буває важко. Але велика родина – це завжди радість, кожна дитина – це щастя. Ми намагаємось максимально оточити їх любов’ю та теплом, дати їм усе найкраще, – зауважила Родная. 

Вони ростуть на засадах духовності, любові до людей, поваги до старших, чуйності та доброти. У сім’ї створені сприятливі умови, аби діти здобували освіту та розвивали творчі здібності.

– Ми маємо розуміння наскільки в наші часи складно виховувати дітей. Тому відверто захоплюємося матерями-героїнями, які виховують майбутнє нашої країни, – зазначив очільник департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Євгеній Данченко.

Зазначимо, що від громади міста сім’я отримала 10 000 гривень передбачених соціальною програмою «Турбота».

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x