Веслувальник Іван Тищенко зустрівся зі школярами колегіуму «Берегиня»

Веслувальник Іван Тищенко зустрівся зі школярами колегіуму «Берегиня»

Школярі міста Черкаси познайомилися більш детально із олімпійськими та загальнолюдськими цінностями. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Черкаській області.

Саме за таким напрямком відбулася зустріч в межах Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab в колегіумі «Берегиня».

Презентував цінності та ділився власним досвідом зі школярами чемпіон ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі-2018 з академічного веслування Іван Тищенко. Участь у спілкуванні взяли учні 5 класу. Організував таку тематичну зустріч олімпійський осередок Черкащини.

Спочатку учасники переглянули відеоролик про олімпійські та загальнолюдські цінності. Потім гість-спортсмен розповів учням про сім цінностей, зокрема дружбу, повагу, досконалість, завзятість, натхнення, рівність та сміливість. Він відзначив, що всі ці якості необхідні як у звичайному житті, так і в спорті. Саме вони допомагають розвиватися, ставати кращим, підтримувати інших та отримувати таку підтримку, поважати суперників, не боятися ризикувати тощо. Іван Тищенко розповів, як цінності вплинули на його становлення як спортсмена, презентував свої досягнення. Спортсмен також відзначив, як варто використовувати цінності в повсякденному житті.

Відділення НОК України в Черкаській області відзначило учасників олімпійськими подарунками, а навчальному закладу вручили комплект м’ячів.

Читайте також, як у Черкасах відбувся благодійний турнір на підтримку ГО “Сонячні діти”

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x