Нова звичка з «Новою Добою»

Нова звичка з «Новою Добою»

Як розпочнете ранок, так і мине ваш день. Тож щоранку після пробудження налаштовуймося на позитив, хороший настрій. Ось декілька правил, як зробити його чудовим.

 

1. Перше, що ви бачите, відкривши вранці очі, має піднімати вам настрій на весь день. Це може бути ваша улюблена картина, малюнок ваших близьких друзів, дрібничка, з якою вас пов’язують приємні спогади, акваріум, кімнатна квітка і т.д. Чим більше речей у вашій спальні будуть радувати око, тим більше позитивних емоцій будуть підтримувати ваш позитивний заряд протягом дня.

2. Найчастіше настрій зранку псується через брак часу. Коли ви чогось не встигаєте, все валиться з рук, здається, що весь світ налаштований проти вас. Якщо ж у вас у запасі достатньо часу, ви можете не поспішаючи збиратися, не боячись спізнитися. Щоб позбавити себе від зайвого головного болю, підготуйтеся заздалегідь. З вечора продумайте, що одягти, зберіть сніданок, почистіть взуття і т.д. Намагайтеся зберігати всі речі на своїх місцях, тоді вам не знадобитися витрачати дорогоцінні хвилини на пошуки ключів, рукавичок і інших речей.

3. Прокинувшись, відразу ж запитаєте себе − що протягом сьогоднішнього дня підніме вам настрій. Відповідь має бути конкретною. Можливо, у вас запланована зустріч із давнім другом, або ви збираєтеся ввечері в кіно, або ж перший раз одягнете нову пару взуття, якою вам давно хотілося похвалитися. Чим більше приємних дрібниць ви знайдете у прийдешньому дні, тим швидше вам захочеться встати з ліжка і почати його.

4. Слідкуйте, щоб ваша спальня завжди була насичена свіжим повітрям, провітрюйте її перед тим, як лягти спати. Чим легше вам дихається, тим міцніше ваш сон і приємніше пробудження.

5. Перетворіть вашу спальню в безтурботний оазис, де зникатимуть усі проблеми, з якими ви зіткнулися протягом дня. Не шкодуйте грошей на найбільш комфортне ліжко, якісну постільну білизну, зручні подушки і м’яку ковдру.

6. Виберіть для оформлення спальні колірну схему, відповідно до настрою, що ви хочете створити. Холодні кольори, такі як синій і зелений, як правило, заспокоюють, жовтий колір тонізує, блідо-бежевий відтінок дає відчуття легкості і т.д.

7. Створіть ранковий ритуал, заради якого вам хотілося б підвестися з ліжка. Це може бути невелика прогулянка, чашечка запашної кави або медитація. Експериментуйте і ви знайдете те, що допоможе вам прокидатися.

8. Прокинувшись зробіть кілька глибоких вдихів і різких коротких видихів. Це допоможе вам підбадьоритися і налаштуватися на новий день.

9. Музика володіє неймовірно заразливою енергетикою. Складіть свій ранковий плейлист, що допоможе вам підбадьоритися і подарує чудовий настрій на весь день.

10. Пам’ятайте, що тільки ви самі можете керувати своїм настроєм. Прокинувшись, дайте собі установку − бути в хорошому настрої і радіти життю. Чим позитивніше будуть ваші ранкові думки, тим краще мине ваш день.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x