Для чорнобаївських школярів провели «урок безпеки»

Для чорнобаївських школярів провели «урок безпеки»

23 січня співробітники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області в рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» провели для учнів школи №1 селища Чорнобай пізнавально-профілактичний захід. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час зустрічі дітлахи дізналися багато цікавого про Службу порятунку та вивчили життєво важливі правила безпеки. Учні дізналися про будні вогнеборців, як діють рятувальники у випадку отримання повідомлень про надзвичайну подію та про те, наскільки від їхніх швидких і професійних дій залежить життя людей.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій нагадали хлопчикам та дівчаткам правила безпечного користування газовими та електричними приладами, зокрема електрообігрівачами. Особливу увагу надзвичайники звернули на правила безпечної поведінки під час відпочинку поблизу водойм та на кризі, наголосили на необхідності дбати про власну безпеку та безпеку оточуючих.

Фахівці Служби порятунку також звернули увагу школярів і на правила поведінки, якщо вони натрапили на підозрілий чи вибухонебезпечний предмет.

– У таких випадках категорично забороняється брати до рук небезпечну знахідку, перекладати з одного місця на інше, нагрівати й кидати предмет. Виявивши вибухонебезпечні предмети, позначте місце знахідки та негайно повідомте за телефонами «101» та «102», – розповів начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Полубєхін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x