Дата введення черкаського театру в експлуатацію не відповідає реальному стану речей, – Роман Сущенко

Дата введення черкаського театру в експлуатацію не відповідає реальному стану речей, – Роман Сущенко

Заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко разом з іншими представниками громадськості побував у оновленому приміщенні Черкаського драмтеатру. Він висловив занепокоєння щодо готовності будівлі до роботи.

Роман Сущенко розповів, що на запрошення керівництва відвідав театр, оглянув сцену, послухав акторів, які готували прем’єрний показ вистави, прислухався до звуку, придивився до тіней та гри світла, зазирнув у оновлені гримерки та за лаштунки костюмерної кімнати, балетної зали та оркестру, побував у кабінеті художнього керівника…

– Усе йде за сценарієм. Черкаський музично-драматичний театр імені Шевченка буде уведено в експлуатацію. Чому буде? А тому що дія не доконана. Не всі акти про передачу в експлуатацію театральної обласної сцени номер один підписані відповідальними особами станом на 14:00 3 березня, – зазначив заступник голови облради.

За словами Сущенка, особливе занепокоєння викликає готовність до роботи протипожежної системи. Раніше, під час тестових перевірок виявлено, що вода не подається в систему, хоча насоси працездатні.

– Система потребує налаштування. Це факт, який підтверджують фахівці. Тому оголошена дата введення театру в експлуатацію ­– 1 березня 2021 року –не відповідає реальному стану речей, – зауважив Сущенко.

Нагадаємо, Черкаський драмтеатр обіцяють відкрити до Дня народження Шевченка, 9 березня

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x