У Черкасах чоловіка пограбували на цвинтарі

У Черкасах чоловіка пограбували на цвинтарі

У Черкасах 30-річний чоловік, маючи незняту та непогашену судимість, на шлях виправлення не став та повторно вчинив злочин – грабіж. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Подія сталася на цвинтарі у місті Черкаси. Діючи у змові з невстановленою слідством особою, підозрюваний пограбував чоловіка, забравши у нього силою мобільний телефон, гаманець із грошима та барсетку з прикрасами. Після того грабіжники втекли.

Органом досудового розслідування встановлено правопорушника та за погодженням з Черкаською місцевою прокуратурою повідомлено йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб).

Зараз підозрюваний ухиляється від кримінальної відповідальності, у зв’язку з чим оголошений в розшук.

Після встановлення місцезнаходження підозрюваного будуть ужиті всі необхідні заходи для прийняття кінцевого рішення у кримінальному провадженні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x