Олександр Радуцький: “Міській владі не до вподоби те, що “Дирекція парків” хоче розвиватися”

Олександр Радуцький: “Міській владі не до вподоби те, що “Дирекція парків” хоче розвиватися”

За останні дні до очільника КП «Дирекція парків» Андрія Кучі з’явилося багато питань від керівництва міста.  «ЧЕ 24 ONLINE» повідомляє, що дізналися про це з джерела, яке заслуговують на довіру.

Як пише видання, “дивним” чином з’явилися протоколи про порушення та розпорядження про службову перевірку для Андрія Івановича.

– Я пов’язую це з тим, що директор “Дирекція парків” Андрій Куча запропонував мені стати його заступником. Є дуже багато обіцяних речей, які не може зробити зараз влада, а ми дуже активно все впроваджуємо. Наприклад програму “Безпечне місто”, яка саме розпочалася з “Дирекції парків”, адже камери відеоспостереження в парку “Сосновий Бір” уже встановлені. Ми робимо нові фестивалі, й уже заявили про це. Також ведуться перемовини з канадським архітектором, який має надати авторські права і ми запустимо робочий проєкт “Літній кінотеатр”. Але міській владі не до вподоби, те що “Дирекція парків” хоче розвиватися. Ці протоколи просто надумані. Чому рік тому вони їх не надіслали? За період роботи з Андрієм Кучою жодного нарікання чи протоколу не було. А з моменту мого призначення на посаду заступника директора розпочалися “гестаповські” дії стосовно керівника. Зараз асфальт зникає разом зі снігом, то що ще можна сказати про роботу міської ради. Ми ж рухаємося в швидкому та серйозному темпі, й замість того, щоб підтримати “Дирекцію парків”, вони починають створювати умови, з якими важко боротися, – коментує ситуацію заступник директора “Дирекція парків” Олександр Радуцький.

Протоколів про порушення надіслали – 21: за 24-26 листопада 8 документів, а за 24-25 лютого – 13. Причини, описані в них, різні: то зафіксували в одному з парків переповнені смітники, то не сподобалося, як складені мішки з побутовими відходами, або ж сніг вчасно не очистили. Питання, а де ж під час несприятливих погодних умов сніг в місті вчасно очистили? Ще одна ситуація: коли люди не мали змоги пересуватися через ожеледицю, чому міська влада швидко не зреагувала та не посипала пішохідні частини піском? Чому ж тоді аналогічні протоколи не надійшли КП “ЧЕЛУАШ” за невчасно почищені дороги? Має право на існування думка, що міській владі просто не вигідна активна робота КП “Дирекції парків”? Можливо на фоні людей, які дійсно покращують та розвивають наше місто, вони роблять значно менше?  Відповідь на це питання кожен читач має сформувати сам.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x