Поліція Черкас затримала чоловіків, які проникли на підприємство

Поліція Черкас затримала чоловіків, які проникли на підприємство

Поліція Черкас отримала повідомлення про те, що група чоловіків проникла на територію одного з товариств і намагалися винести обладнання. Про це інформує пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Працівники товариства виявили технічні пристрої в господарському приміщенні, що обліковують значну кількість електроенергії.

«Наступного дня ввечері на територію підприємства увірвалися з десяток невідомих осіб, які мали при собі зброю та, застосувавши фізичну силу до працівників охорони, намагалися вивезти обладнання. Приїхали зловмисники на автомобілях марки Mercedes Sprinter та Renault Kangoo», – повідомив заявник.

Поліція спільно з бійцями підрозділу особливого призначення затримала 14 осіб. У чоловіків виявили пістолети, газові балончики та ножі. Предмети вилучили для експертизи.

Більшість зловмисників прибули на Черкащину з Київської, Донецької, Сумської та Одеської областей. Наразі працівники поліції встановлюють підстави й мету їхнього перебування на території товариства. Окрім того, осіб перевіряють на причетність до інших злочинів на території Черкаської області.

 

Поліція Черкас відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 188–1 (Викрадення води, електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: Рада посилила покарання для телефонних терористів

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x