Лариса Кошова та Оксана Покатілова привітали вихованців “Теплого дому” зі святом весни

Лариса Кошова та Оксана Покатілова привітали вихованців “Теплого дому” зі святом весни

На свято зустрічі весни у переддень 8 Березня, що відбулося у комунальному закладі «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської обласної ради», відомого в області як «Теплий дім», завітали заступниця голови обласної державної адміністрації Лариса Кошова та начальниця Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Оксана Покатілова. Про це інформують у Службі у справах дітей Черкаської ОДА.

 

Діти своїми виступами створили атмосферу справжнього свята. Вихованці закладу щиро вітали всіх присутніх жінок, які щоденно зігрівають їх любов’ю, теплом своєї душі, готують смачні обіди, прасують речі, виконують багато інших потрібних справ, та на знак вдячності дарували підготовлені власноруч листівки з кольоровими квітами.

Гості подякували діткам за створену атмосферу свята, побажали усім присутнім миру, добра, щасливої долі, здійснення мрій.

 

На завершення свого перебування заступниця голови Лариса Кошова ознайомилася з умовами перебування та утримання вихованців, роботою установи із захисту прав та законних інтересів дітей.

Лариса Кошова та Оксана Покатілова вручили дітям набори для творчості та фрукти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x