В області черкащанам-наркоторговцям повідомили про підозру

В області черкащанам-наркоторговцям повідомили про підозру

Правоохоронці повідомили про підозру членам злочинного угруповання, які виготовляли та збували наркотики в особливо великих розмірах на Черкащині. Про це повідомила речниця УСБУ в Черкаській області Катерина Дрога.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що в складі групи було четверо черкасців, серед яких експоліцейський. Їм вдалося організувати підпільну нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Сировину для виробництва психотропів вони замовляли на спеціалізованих інтернет-ресурсах. Щомісяця правопорушники виготовляли наркотиків на понад 2,5 мільйона гривень за цінами чорного ринку. Готовий «товар» продавали через мережу наркодилерів на Черкащині.

За попередньою інформацією, щомісяця зловмисники збували до 10 кілограмів амфетаміну. Під час обшуків у членів групи виявили понад кілограм амфетаміну, п’ять кілограмів прекурсорів, лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків та інше.

Усіх правопорушників затримали наприкінці 2020 року під час продажу чергової парії амфетаміну. Нині їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x