У Ватутіному наркоман двічі ошукав студента

У Ватутіному наркоман двічі ошукав студента

Наркозалежний житель міста Ватутіне, скориставшись довірливістю студента, двічі його ошукав. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 190 ККУ. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Звенигородського відділу поліції звернувся 17-річний студент місцевого ПТУ. Хлопець повідомив, що близько місяця тому назад у нього шахрайським шляхом невідомий чоловік заволодів планшетом. Пізніше, прогулюючись містом, студент помітив цього зловмисника та попросив віддати йому його річ. Молодик відповів, що планшет у ломбарді і його треба викупити. Піддавшись на умовляння, хлопець віддав шахраю 600 гривень для викупу гаджета, але той зник, так і не віддавши планшета.

У ході розшукових дій працівники поліції встановили особу шахрая, його доставили до відділення. Зловмисником виявився 27-річний наркозалежний житель міста Ватутіне, який раніше вже мав проблеми з законом.

Речові докази вилучені та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Чоловікові, який ошукав студента, загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x