Черкаська боксерка стала кращою спортсменкою лютого

Черкаська боксерка стала кращою спортсменкою лютого

Боксерка Анастасія Шпанюк стала кращою спортсменкою лютого-2021 на Черкащині. Олімпійський осередок відзначить спортсменку та її тренера грошовою премією. Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.

 

У лютому за це звання змагалися п’ятеро претендентів: стрільці Дмитро Омельяненко та Олексій Культенко, боксерка Анастасія Шпанюк, легкоатлети Валерія Іваненко та Олексій Кирилін. Усі вони минулого місяця стали учасниками чемпіонатів України та здобули високі нагороди.

 

Майстер спорту України Анастасія Шпанюк стала учасницею чемпіонату України з боксу серед чоловіків та жінок, що відбувся в місті Чернівці. Анастасія виборола «золото» змагань у ваговій категорії 75 кг, її результат – 300 очок. Спортсменка – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Підготував її тренер Андрій Мальований.

 

Майстер спорту України Валерія Іваненко взяла участь у чемпіонаті України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків, що відбувся в Луцьку. Валерія виборола перше місце з метання молота серед молоді, набрала 150 очок. Спортсменка – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності, тренує її Олександр Іваненко.

 

 

Кандидат у майстри спорту України Олексій Кирилін також став учасником Зимового чемпіонату України з легкоатлетичних метань у Луцьку. Олексій здобув «золото» з метання диску серед молоді, вперше виконав норматив майстра спорту України, його результат – 150 очок. Олексій – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву, його тренер – Олександр Іваненко.

 

Майстер спорту України Дмитро Омельяненко взяв участь у Відкритому зимовому чемпіонаті України зі стрільби кульової у Львові, де посів третє командне місце у вправі ГП-6 та набрав 100 очок. Дмитро – вихованець Черкаської міської КДЮСШ № 2, тренують спортсмена Віктор Нагній та Наталія Чепурна.

 

Кандидат у майстри спорту України Олексій Культенко на Відкритому зимовому чемпіонаті України зі стрільби кульової здобув третє командне місце у вправі ГП-6 та набрав 100 очок. Дмитро – вихованець Черкаської міської КДЮСШ № 2, його тренер – Наталія Чепурна.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x