Міністр розповів про перспективи реконструкції та будівництва на Черкащині

Міністр розповів про перспективи реконструкції та будівництва на Черкащині

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов та голова Черкаської ОДА Олександр Скічко під час брифінгу обговорили перспективи реконструкції та будівництва об’єктів у межах програми «Велике будівництво».

– Торік обсяги фінансування на об’єкти «Великого будівництва» склали близько 160 мільйонів гривень, – зауважив Олександр Скічко. – На 2021-й передбачено більше як 323 мільйонів гривень. Ми маємо знакові об’єкти, зокрема, Будинок культури в Каневі, який ми плануємо завершити цього року, та інші.

Також очільник облдержадміністрації зауважив, що наразі в області готують загальну стратегію розвитку туризму. Зокрема, діятиме прикладна програма маршрутів вихідного дня, у межах якої планують проводити ремонтні роботи на різних об’єктах туристичної інфраструктури.

Міністр розвитку громад та територій України зазначив, що завдання держави – не тільки побудувати нові об’єкти, а й завершити недобудовані.

– Ми займаємося не лише новими об’єктами, а й добудовуємо старі. Адже їх треба привести до ладу, до тих проектних вимог, які були заплановані. Минулоріч були деякі об’єкти, початок будівництва яких датований 1988 роком. І ми їх добудували. До речі, будівництво Будинку культури, який ми оглядали сьогодні в Каневі, – на завершальному етапі. Цей будинок був спроектований ще в 1984 році, – додав пан Олексій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x