Сесія міськради: Радуцький наполягає на будівництві дитсадка в ПЗР (ВІДЕО)

Сесія міськради: Радуцький наполягає на будівництві дитсадка в ПЗР (ВІДЕО)

Сьогодні на сесії міської ради Олександр Радуцький порушив питання про необхідність будівництва дитячого садочка на вулиці Корольова.

За словами депутата обласної ради, фахівці визначили, що в південно-західному районі не потрібен дитячий садок. Але, каже Радуцький, підрахунки дещо маніпулятивні, адже вулиця Корольова – це частина полігону і вже не входить до ПЗР.

Олександр Радуцький зазначив, що передав голові ОДА звернення з підписами про те, що діти змушені добиратися до дитсадка за кілька кілометрів. І згоден, що посприяти у будівництві садочка в ПЗР має міська влада.

– Чекаємо на рішення місцевих депутатів та мера. Прошу виділити кошти на проєкт. Думаю, має вистачити 1 мільйона гривень для 2-поверхового дитсадка, – зазначив Радуцький.

Наступний крок, за словами Радуцького, – лобіювати виділення коштів за програмою ДФРР.

За словами Олександра Радуцького, у КП «Дирекція парків» є 5 мільйонів гривень загального фонду. Депутат пропонує залишити 4 мільйони, а 1 мільйон залишити на будівництво дитсадка.

– Залиште, будь ласка, нам 4 мільйони, бо це гроші на зарплати, енергоносії тощо, а мільйон візьміть на проєкт. Тоді й матимемо дитсадок на Корольова наступного року, – зауважив Радуцький.

Виступ Олександра Радуцького на сесії:

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x