До черкаської малечі завітали пожежники

До черкаської малечі завітали пожежники

25 січня у Черкасах співробітники ДСНС у рамках спеціального плану, спрямованого на підвищення рівня обізнаності населення з правилами пожежної та техногенної безпеки, провели для дітей дошкільного закладу №86 «Віночок» тематичне заняття з основ безпечної життєдіяльності. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Метою зустрічі рятувальників з дітлахами було ознайомлення дітей із можливими небезпеками навколишнього середовища, а також навчання елементарним правилам безпечної поведінки і зокрема виклику «Служби порятунку».

Рятувальники продемонстрували дітям навчальні відеоролики, в яких у зрозумілій малечі формі розповіли про небезпеки, що чатують в життєвому просторі навколо дітей, нагадали прості правила власної безпеки.

Спілкуючись із вихованцями закладу, співробітники Служби порятунку «101» розповіли малечі про основні причини виникнення пожеж, можливі наслідки пустощів дітей із сірниками, відкритим вогнем, газом, побутовою хімією, ліками. Під час зустрічі працівники ДСНС доступно пояснили дітям заходи безпеки в разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Не забули рятувальники розповісти і про небезпеку перебування на тонкій кризі у зимовий період.

Діти отримали багато вражень та необхідних знань, а бійці ДСНС побажали малечі безпечного та безтурботного дитинства та залишили на згадку не тільки пам’ятки з основними правилами безпеки, а й солодощі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x