Михайло Малінін: «Голос» Євпака став голосом Бондаренка

Михайло Малінін: «Голос» Євпака став голосом Бондаренка

Для більшості українських політиків «свої» шкурні інтереси завжди були важливішими за інтереси виборців. Особливо, коли вони чують магічні слова «бюджет» і «посади». Тоді, навіть, затяті опозиціонери охоче йдуть у владу… Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише колишній черкаський журналіст, а нині Директор із розвитку в «GAIDAYCOM» Михайло Малінін.

«Сьогодні черкаський «Голос», проголосувавши за ПСЕР (програму соціально-економічного розвитку), голову бюджетної комісії та отримавши свого заступника міського голови – став партією влади. При цьому розділивши разом з мером Черкас Анатолієм Бондаренко всю політичну відповідальність за «плитку», «відкати», «дерібани» і т.д.

Євпак і Бондаренко стали партнерами. Фактично у Черкаській міській раді зараз взагалі не має опозиції.

Не уявляю, що зараз відчувають численні волонтери штабу Євпака, які працювали «за ідею» в надії на реальні зміни в місті. Виборців знову кинули…

Але є й дві хороші новини.

По-перше, карма «Голос» все одно наздожене. Вангую, що Валенчук просто так із посади не піде… Він або сам «напрацює» на кілька кримінальних проваджень, або Анатолій Васильович допоможе. Сьогоднішні рішення і голосування виборці Віктору Євпаку не пробачать, фактично він вчинив політичне самогубство – і в цьому полягає друга гарна новина…

Зараз у Черкасах звільняється ніша для дійсно нових політиків, які будуть відстоювати інтереси виборців, а не свої», – йдеться у дописі Малініна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x