В обласному управлінні поліції провели день відкритих дверей

В обласному управлінні поліції провели день відкритих дверей

Днями в Головному управлінні Національної поліції Черкаської області відбувся день відкритих дверей. На заході були присутні учні випускних класів загальноосвітніх шкіл, вчителі, батьки та керівництво ГУНП області. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Гості мали можливість дізнатись та ближче познайомитися зі специфікою роботи окремих служб Національної поліції. Охочих дізнатися про роботу поліції виявилося чимало – це школярі, яким скоро вступати до ВНЗ, студенти, викладачі. Усім присутнім демонстрували озброєння і спеціальні засоби, які використовує поліція в своїй повсякденній діяльності та при проведенні спеціальних завдань.

Зі вступним словом до присутніх звернувся керівник поліції області Валерій Лютий. Валерій Васильович розповів гостям Главку про особливості та перспективи в роботі поліцейських різних напрямків.

Також перед аудиторією виступив завідувач Черкаського відділення навчально-наукового інституту № 4 Національної академії внутрішніх справ Юрій Шурубура, який продемонстрував відеопрезентацію навчальних закладів, які входять в структуру МВС, та розповів про умови вступу та навчання в навчальних закладах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x