Циклон принесе опади на Черкащину

Циклон принесе опади на Черкащину

Минула ніч видалася найтеплішою з початку весняного сезону у нашому регіоні, стовпчики термометрів підвищувалися до 1−3º тепла. Денні максимуми температури становили 6−8º тепла. Про це повідомляють у Черкаському гідрометцентрі.

 

За прогнозом, акцентом нового поточного тижня стануть: південний циклон «MARIUS», сплеск тепла, значні дощі, похолодання та часті коливання атмосферного тиску. Оскільки південний вихор знаходиться далеко від кордонів України, завтра істотних опадів не очікуємо. Проте вночі та вранці виникатимуть тумани, що погіршуватимуть видимість до 200−500 м, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0−2º тепла, вдень 8−10º тепла.

 

У середу та четвер, 17−18 березня, центр циклону «MARIUS» кружлятиме над Одещиною, а погоду Черкащини формуватимуть його атмосферні фронти, які зумовлять помірні дощі, мокрий сніг та посилення вітру. На дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця. температура вночі близько 0º, вдень 1−6º тепла. При таких погодних умовах знову можливе короткочасне встановлення снігового покриву.

 

У п’ятницю-суботу, 19−20 березня, погоду нашого регіону визначатиме холодна частина цього ж циклону, тому істотних опадів не прогнозуємо. Температура вночі 2−4º морозу, вдень 4−6º тепла.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x