Подорож до Єгипту, поїздка до Львова й романтична вечеря: «Biopharma Plasma Черкаси» визначила переможців розіграшу

Подорож до Єгипту, поїздка до Львова й романтична вечеря: «Biopharma Plasma Черкаси» визначила переможців розіграшу

«Biopharma Plasma Черкаси» визначила переможців акції «Донорство – це любов» сьогодні, 15 березня. Про це повідомляє кореспондент «Нової Доби».

За результатами розіграшу, призи отримали три пари донорів.

Черкащани Віталій і Людмила Білоуси виграли вечерю в міському ресторані на двох, а пара Валікевичів – поїздку до Львова.

Подорож до Єгипту розіграли серед донорських пар із різних українських міст – Черкас, Києва, Харкова, Сум, Конотопа, Дніпра й Шостки. Виграш отримала пара з Харкова.

Акція для донорських пар розпочалася з нагоди Дня закоханих, однак охочих узяти участь виявилося більше, тому розіграш продовжили до 12 березня.

До визначення переможців долучилися черкаська художниця Тетяна Черевань та голова «Асоціації донорів Черкащини» Сергій Шмиголь.

За словами директора «Biopharma Plasma Черкаси» Ярослава Березаня, загалом до акції долучилося 4,5 тисяч донорів, вони отримували за донацію й інші приємні подарунки, зокрема квитки в кіно.

– У Черкасах взяли участь 333 пари. Дехто встиг здати кров і декілька разів, чим збільшували свої шанси на виграш. Такі акції, безперечно, стимулють бути донором – або прийти повторно, або наважитися вперше. Загалом ми зберегли той показник донорів, який і був, але додалося 150 донорів на місяць у порівнянні з минулим роком, – зазначив Ярослав Березань.

Як розповіла дитяча лікарка-гематологиня Черкаського обласного онкодиспансеру Аліна Облап, відколи їхній заклад співпрацює з «Biopharma Plasma Черкаси», компонентів крові для пацієнтів вистачає.

– Раніше було чимало проблем, оскільки процес хіміотерапії у дітей доволі інтенсивний, і часом доводилося чекати тиждень-два, поки шукали донора й проводили всі перевірки. Зараз набагато простіше. Тому мене тішить, що до донації долучилося скільки людей, при цьому ще й заохочують їх призами. Неочікувано, що так багато учасників і такі приємні подарунки, – зауважила Аліна Облап.

 

Олена Каплій

 

Читайте також: До Biopharma Plasma Cherkasy завітала делегація з Хмельниччини

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x