На оздоровлення черкаських дітей 2021 року виділили рекордну суму

На оздоровлення черкаських дітей 2021 року виділили рекордну суму

На виконання рішення Черкаської міськради «Про затвердження програми соціальної підтримки сімей Черкас на 2021–2025 роки» департамент соціальної політики здійснює придбання путівок у заклади оздоровлення та відпочинку для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

Цьогоріч розмір бюджетних призначень на закупівлю путівок склав 5 811 600 гривень. Як повідомляє начальниця управління розвитку соціальної сфери Юлія Ніконенко, таку рекордну суму на оздоровлення дітей виділили вперше.

На ці кошти департамент планує придбати 769 путівок для 14-денного відпочинку дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на узбережжі Чорного моря (крім узбережжя АР Крим) у червні-серпні 2021 року.

Наразі триває процедура підготовки до проведення конкурентних процедур закупівель. Щойно проведуть тендер, департамент соціальної політики розпочне прийом документів, необхідних для отримання путівки.

 

Читайте також: Подорож до Єгипту, поїздка до Львова й романтична вечеря: «Biopharma Plasma Черкаси» визначила переможців розіграшу

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x