Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Вівторок – сприятливий день для планування найважливіших справ та професійних моментів. На роботі в другій половині дня на вас очікують приємні несподіванки. Доба подарує вам нові фінансові надходження, які варто спрямувати в щось корисне. Вечір присвятіть лише собі і забудьте про роботу хоч ненадовго. Прийміть ванну, прочитайте цікаву книгу, подивіться комедію чи просто зберіться з друзями на смачну піцу.

 

 

Телець

Сьогодні на Тельців чекають незначні труднощі, але ви досить легко впораєтеся. Позитивний настрій допоможе подолати Тельцям усі погані думки та переживання. Астрологи радять бути сміливими та не зважати ні на чию думку. Робіть так, як вам підказує інтуїція. Якщо представники знаку давно мріяли про домашнього улюбленця – настав час придбати собаку чи кішку. Здоров’я не завдасть проблем, більше відпочивайте і отримуйте задоволення від життя.

 

 

Близнюки

Загалом день сприятливий для важливих справ. Якщо ви постійно щось відкладали на потім, то в цей період варто одразу діяти та виконувати заплановане. Наприкінці вівторка на представників знаку чекає приємне знайомство, яке згодом може перерости в міцну дружбу. Астрологи радять звертати увагу на дати цього тижня. Не прогавте день народження близької людини.

 

 

Рак

Для Раків вівторок буде надзвичайно легким, тому ви можете розслабитися та насолоджуватися тим, що відбувається навколо. На роботі представників знаку не перевантажуватимуть безліччю завдань, а вдома – не ускладнюватимуть життя побутовими дрібницями. Вільний час присвятіть самовдосконаленню. Подумайте над тим, чим ви б хотіли зайнятися, але завжди шкодуєте на це час. Додаткові курси чи майстер-класи не лише подарують вам дозу натхнення, але й познайомлять з цікавими особистостями.

 

 

Лев

Протягом дня в Левів виникне велике бажання вирішити незавершені справи. Вас чекає чимало ділових проєктів та творчих ініціатив. Вівторок потішить вдалими переговорами та угодами. У другій половині доби вас очікують фінансові надходження. Зірки радять розібратися з квартирними питаннями та оплатити всі рахунки. Увечері ви будете сповнені оптимізму і досягнете поставленої мети. У тих, хто працює у сфері мистецтва – кар’єра піде стрімко вгору. Присвятіть вільний час відпочинку та тим справам, які приносять душевне заспокоєння.

 

 

Діва

Якщо Діви щось захотіли, то їх просто неможливо зупинити. Саме під цим лозунгом мине вівторок. Представники знаку не лише матимуть можливість втілити задуми в реальність, а й зможуть нарешті взятися за справу, яка надихатиме Дів на нові звершення. Не дозволяйте сумнівам зупиняти вас. Якщо окреслили мету, то вже зобов’язані робити чіткі кроки назустріч мрії. Увечері розслабитися Дівам допоможе музика та книга, а також розмова з найкращим другом чи подругою.

 

 

Терези

Терезам варто відповідальніше ставитися до свого здоров’я. Спробуйте не вимагати від свого організму більшого, ніж він може. Це дозволить представникам знаку не лише добре почуватися, а й мати достатньо енергії для нових звершень. Якщо ж ви проігноруєте пораду зірок, то є всі шанси, що наприкінці тижня станете схожими на витиснутий лимон. Вам це треба?

 

 

Скорпіон

Скорпіони справжні молодці. Вони працюють на повну, тож і відпочивати повинні інтенсивно. Але для цього потрібно трішки економити. У вівторок астрологи рекомендують відмовитися від витрат, які не є надзвичайно важливими. Це дозволить не лише заощадити трохи грошей, а й максимально наблизитися до омріяної відпустки. Адже саме в цей період вам знадобляться гроші, аби ні в чому собі не відмовляти.

 

 

Стрілець

Стрільцям не варто розпорошуватися цієї доби. Забудьте слово мультизадачність. Краще кожен свій день починати з виконання складних завдань, а наприкінці братися за легкі, які не потребують максимуму зусиль. Це дозволить вам не лише краще почуватися вечорами, а й встигати виконувати всі доручення боса. Зокрема, у представників знаку точно будуть класні вихідні, позбавлені думок про роботу.

 

 

Козеріг

Сьогодні зорі рекомендують Козерогам зосередити увагу на фізичній активності. Останнім часом ви надто лінуєтеся, через що пропускаєте тренування. Якщо представникам знаку набридло ходити до спортзалу, то можна виконувати вправи вдома. Це не лише зекономить ваш час, а й дасть можливість бути завжди у формі. Але не варто думати, що лежання на дивані – саме та фізична активність, про яку ви завжди мріяли.

 

 

Водолій

Цей тиждень буде надзвичайно легким для Водоліїв. Ви зможете не лише втілювати у життя мрії, а й матимете достатньо часу, який можна буде присвятити цілком і повністю собі. Пора вже нарешті записатися на масаж, сходити у сауну або влаштувати день релаксу посеред тижня. Представники знаку однозначно заслуговують на можливість трішки перепочити від метушні.

 

 

Риби

Астрологи радять попрацювати Рибам над захистом від негативної енергії, яка йде від недоброзичливих знайомих. Багатьом представникам цього знаку вдасться налаштуватися на позитивну хвилю та окреслити глобальні цілі на місяць. Жити в моменті вам ніхто не забороняє, втім знати куди варто рухатися і для чого, треба усвідомлювати обов’язково. Увечері ви будете сповнені сил, які краще секрувати на відпочинок та любовні пригоди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x