У Городищі реконструюють шляхопровід через залізницю

У Городищі реконструюють шляхопровід через залізницю

Фахівці облаштовують деформаційні шви на майбутньому шляхопроводі через залізницю в Городищі. Відповідні роботи здійснюють на автодорозі Н-01 Київ–Знам’янка (ділянка км 164+068). Про це інформують в пресслужбі САД у Черкаській області.

Зокрема, спеціалісти встановлюють залізобетоний каркас для монолітної плити – основного проїзду прогонової будови нового шляхопроводу. Опісля розпочнуть роботу щодо облаштування опалубки та омонолічування балок.

Від деформаційних швів залежить довговічність мостового полотна, комфортність та безпека руху. Вони є найважливішими елементами шляхопроводу, що забезпечують експлуатаційні властивості та тривале функціонування об’єкта.

Минулоріч фахівці демонтували стару будову шляхопроводу, який спорудили ще 58 років тому. Реконструкція шляхопроводу передбачає розширення проїжджої частини, облаштування нових опор мосту, прогонових споруд, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, створення нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки, встановлення штучного освітлення мосту.

 

У межах роботи спеціалісти облаштують нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу та встановлять нові дорожні знаки. Зокрема, реконструкцію мосту планують завершити протягом 2021 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x