На Черкащині на боротьбу з ожеледицею використали більше 110 тонн протиожеледної суміші

На Черкащині на боротьбу з ожеледицею використали більше 110 тонн протиожеледної суміші

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Черкаській області, обробка дорожнього покриття автодоріг загального користування для ліквідації ожеледиці та її недопущення проходила ввечері 26 січня та вночі 27 січня у Городищенському, Жашківському, Кам’янському, Канівському, Катеринопільському, Звенигородському, Монастирищенському, Тальнівському та Черкаському районах. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Загалом, за добу використали більше 110 тонн протиожеледної суміші.

Окрім того, було очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю майже 200 км автодоріг загального користування у Городищенському, Катеринопільському, Тальнівському та Смілянському районах Черкащини.

Впродовж доби до обробки асфальтового покриття на автодорогах області залучалося 13 піскорозкидувачів, 12 автогрейдерів і тракторів та 4 навантажувачі. У дорожніх роботах брали участь понад 60 автодорожників. Вранці 27 січня у черговому режимі роботи перебували 72 одиниці техніки та 102 працівники ДП «Черкаський облавтодор». Наразі роботи з ліквідації ожеледиці продовжуються.

Станом на ранок 27 січня проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах загального користування Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x