Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Так шалено, як весна впливає на котів, сьогодні вона закрутить голову і Овнам, буквально не дасть шансу думати ні про що інше, як про кохання. Зірки, звичайно, кажуть не втрачати глузд, а отримувати задоволення від почуттів. Також небесні світила радять Овнам спробувати сили в новій професії, поїдьте в невеликий весняний тріп. Тільки не витрачайте грошей більше, ніж заробляєте.

 

 

Телець

Астрологи говорять, що гроші-грошима, а Тельцям у цей період варто більше часу виокремлювати на сім’ю, родичів, а також облаштовувати будинок і побут. Та завдання не з легких, бо і зосереджуватися на особистому житті не варіант, адже працювати теж іноді потрібно. Тим більше, що представникам знаку світить підвищення зарплати чи керівна посада. Словом, спробуйте балансувати. Ось ідеальний рецепт.

 

 

Близнюки

Зіркам здається, що Близнюки пішли у відрив і вирішили згадати студентські роки. Усі вечірки, зустрічі та прогулянки – це не безвідповідальність, а весняний «маст» для представників знаку. Лише так є можливість познайомитися з новими та авторитетними людьми, а між іншим і домовитися про перспективну роботу. Однак не забувайте, що вдома вас чекає і любить кохана людина.

 

 

 Рак

Юхху, це буде не день, а справжня казка! Здається, що від цієї шаленої внутрішньої енергії все горить в руках. Так воно і буде, бо всі проблеми позаду, здоров’я ого-го, навколо повно класних друзів, а робота дражнить новим проєктом. Скажіть, хіба це не те щастя, про яке ви так довго мріяли?

 

 

Лев

Леви вже звикли, що останнім часом в їхньому житті відбуваються ще ті зміни. Але в четвер трансформації будуть справді кардинальними, в усіх сферах життя. Може ще на початку дня буде складно розгойдатися та ввійти в ритм, але згодом представників знаку переповнюватиме неймовірний ентузіазм разом з новими проєктами. І це буде робота мрії.

 

 

Діва

Кар’єра-кар’єрою, але Дівам треба й про сімейство подумати. Родина, близькі – ось це справжня цінність життя. Ну і друзі, звісно. Ці люди допоможуть вам гори звернути, з ними у вашій голові з’являться найпровокаційніші та найсміливіші плани. У четвер розпочинається особиста революція представників знаку. Та не поспішайте воювати з усіма, натомість частіше виходь із зони комфорту й не сидіть на місці.

 

 

Терези

Планети кажуть змінюватися, тому трансформуйте пріоритети і не думайте багато! Переорієнтуйся нарешті з кар’єри на більш милі серцю речі – кохання, затишний дім, зустрічі з близькими людьми. Вони наповнять представників знаку такою нереальною енергією, як ніколи раніше. А там, дивіться, і шеф зателефонує, аби Терези забрали премію.

 

 

Скорпіон

Попрацювали цього тижня на повну і досить! Поставте всі справи на паузу, їдьте відпочивати і думайте лише про гаряче сонце над головою. Відкладіть телефон у бік та не зважайте на сповіщення соцмереж. У результаті відбудеться справжній детокс, який позитивно вплине на внутрішній стан Скорпіонів. Лише так ви зможете приготуватися до режиму «турбо», аби згодом розкидати направо й наліво конкурентів.

 

 

Стрілець

Стрільці, видихніть і прийміть як факт, що в четвер ви будете нарозхват. Робота, кохана людина, друзі – усі захочуть уваги та побільше, а Стрільці мріятимуть про перевтілення в «страуса». Однак візьміть себе в руки і завершіть справи, які так довго відкладали. Думки стануть ясніші, а на душі легше. У результаті життя набуде яскравих фарб.

 

 

Козеріг

Козероги, розв’яжіть язик та побачите, як легко і любов всього життя знайшлась, і класні друзі з’явились, і шеф не такий злючий став. Позитивний настрій, трохи відповідальності та пунктуальності і вуаля – усе відбуватиметься краще, ніж можна уявити. Так просто і геніально, правда ж?! Після кількох емоційних та шалених днів, Козероги полегшено видихнуть і з розгону впадуть на ліжко.

 

 

Водолій

Хто добре попрацював, той може і відпочити на повну! Безпрограшна схема, якої зірки радять дотримуватися Водоліям сьогодні. Якщо окреслите конкретні та правильні цілі, то влучите прямісінько в яблучко. Ну, а потім можна відпочити, розважитися у колі друзів і влаштувати вечірку – із феєрверком і романтичними моментами.

 

 

Риби

Професіоналізм та завзятість у Риб на найвищому рівні, тому гороскоп на четвер бажає вам реалізувати задумане і не озиратися на минулі невдачі. Що впевненішими та наполегливішими будуть представники знаку, то краще для кар’єри, фінансового стану і репутації в суспільстві. А це зараз єдине, що вас цікавить. Зірки радять не ігнорувати душевні пориви, вимкніть внутрішнього циніка та піддайтеся любові.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x