9 мішків риби вилучили у браконьєрів у Черкасах

9 мішків риби вилучили у браконьєрів у Черкасах

Уночі 28 січня на території Липівського заказника водний патруль спільно з екологічними інспекторами виявили чотирьох браконьєрів. Порушники, щойно помітили поліцейських та екологів, одразу почали втікати, але їм це не вдалось. Про це «Нова Доба» дізналася від УПП в Черкаській області.

Чоловіків затримали та доставили до берега. У них виявили заборонені знаряддя лову, а саме: сітки довжиною в 140 метрів та 9 мішків з рибою.
По прибуттю слідчо-оперативної групи нарахували 37 товстолобів. Любителі незаконної риболовлі завдали шкоди навколишньому природному середовищу на майже 16 000 гривень.

На правопорушників склали адміністративний протокол за ст.91 КУпАП. Засоби пересування, рибу та дві сітки вилучили на місці події у присутності двох понятих. Затриманих доставили до міського відділу поліції для з`ясування усіх обставин.

– Чекали на приїзд слідчих та шукали понятих. На це пішло досить багато часу, бо була ніч і в цьому районі складно знайти людей, які б засвідчили проведення необхідної процедури. Довелось на трасі зупинити двох водіїв, які погодились допомогти. Вже після того, коли поняті були на місці, почали рахувати рибу. Усього було 9 мішків з 37 рибинами. Процедура вилучення закінчилась близько 5 ранку, – розповідає речник патрульної поліції Зоя Вовк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x