У черкаському пологовому – новий директор

У черкаському пологовому – новий директор

На посаду директора Черкаського міського пологового будинку «Центр матері та дитини» призначили Дмитра Вітренка. Про це на своїй сторінці у фейсбуці інформує перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Сергій Тищенко разом із директором департаменту охорони здоров’я та медичних послуг ЧМР Всеволодом Кульчиковським завітали до медзакладу, щоб особисто привітати новопризначеного директора.

– Ніщо не може бути більш радісною, і водночас більш відповідальною, а тому напруженою, роботою, ніж приймати у світ нові життя. Саме в руках лікарів і медсестер пологових будинків – здоров’я й доля матерів і немовлят, – йдеться в повідомленні Сергія Тищенка.

Перший заступник міського голови розповів, що найближчим часом планують розширення циклу послуг, адже потреби молодих матерів і дітей набагато ширші за суто акушерсько-гінекологічний напрямок.

– Наша спільна з колективом медзакладу мета: звести до мінімуму малюкову захворюваність і материнську смертність. Щоб маленькі черкасці приходили в цей світ в умовах забезпечення всім необхідним для їх та їхніх матерів здоров’я, – зазначив Тищенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x